jedino sto moze da ga ubije je rezanje gomile za redom... odmaraj ga povremeno i bice OK... bar tako kazu testovi... i iskustva ljudisamo da mi neko odgovori ko ima iskustva pa da gasimo topik...znaci trebam da narezem 1000 cda, koliko mi treba rezaca za to, tipa ovih za 2000 dinara, ili se isplati kupovati neki plextor? hvala.
i clone cd...Mislim da je Disk Juggler mnogo bolji za paralelno rezanje od Nera, bar je tako bilo nekad.
Uzmi 3 rezaca i stalno rezi na dva, posle svakog rezanja pomeraj za po 1 mesto, neka se hladi taj 1!
Dobar i efikasan predlog i ja bih takomada, ako je ReaKtoR_ krenuo sa reckanjem kada je postavio temu trebalo bi da je vec makar na pola puta do zavrsetka posla
![]()
neznam za problem hladjenja ali dok se rezalo liteon sony je rezao 100 diskova na dan na 48x bez problema (verbatim pastel ili azo) jedno 10 000 sigurno... teak 32x onaj kao najbolji je zveknuo posle 3000 toliko..
PS: samo za audio je potreno rezat na sporijim brzinama za data na kvalitetnim diskovima nikako, neslusaj debile koji pricaju o nekoj "dubini rezanja" na manjim brzinama
Kupi jedan novi dvd rezac po mogucstvu samsung koji ima garanciju dve godine.Tvoj jedini problem je da za te dve godine narezes 1000 cd-a.U proseku bi trebao da rezes 2 komada dnevno i zavrsices pre tog garanciskog roka.Moj odgovor je jednostavan,dovoljan ti je jedan rezacsamo da mi neko odgovori ko ima iskustva pa da gasimo topik...znaci trebam da narezem 1000 cda, koliko mi treba rezaca za to, tipa ovih za 2000 dinara, ili se isplati kupovati neki plextor? hvala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari