Šta je novo?

Rezac nece da mi ucita...

Gr@sSh0pp3R

Čuven
Učlanjen(a)
24.01.2004
Poena
619
Ovako otprolike pre nekoliko nedelja kupio sam rezac LG 52x32x52,i sve sam lepo prikacio i to,nego kad hocu da nasnimim audio cd nece...Ovako ubacim prazan cd u rezac,otvorim windows media player(imam win xp)napravim playlistu i kad idem copy to cd or device on ne prepoznaje cd(probao sam i verbatim i onaj plavi smartbuy)ali kad ubacim igru npr on je normalno startuje...takodje nece ni preko my computera(ono write this file to cd,kaze da nema cd)A fora je u tome sto mi se to desavalo i juce sam uspeo da nasnimim cd,uspeo je da prepozna...E a danas opet problem i ne znam vise sta da radim... :confused:

Ja nemam pojma na koji se nacin to radi iz Windows Media Player-a.

Ja za to koristim Nero Burning Rom. Tamo sve radi kako treba.

Moguce da nije problem do pisaca ili do diska vecc do Windows-a. Secam se da sam ranije koristio neki program za optimizaciju Cache za disk i za racunar i nisam mogao da rezem nista sem obicnog ISO diska. Ponekad cak nisam mogao ni da nastavim multisesion. Ako imas neki takav program to je tvoj problem. Takodje Virtual Drive i slicni programi hoce da se mesaju u proces rezanja. Ako ih imas mozda oni prave probleme.

Disk mora da bude prazan da bi nesto nasnimio na njega. Takodje disk koji je pukao (nije dobro snimljen ili sl) ne moze se koristiti. ako imas vec nesto na disku, ne moze se snimiti kao Audio Cd bez obzira dal i mu je otvorena sesija. Audio dikovi se ne mogu snimati u vise sesija.

Probaj naci program Nero

www.nero.com

ili neki program specijalizovan za rezanje diskova (audio, data i mixed)

Nazad
Vrh Dno