Šta je novo?

Review sajta - Svet pića

mungosss86

Cenjen
Učlanjen(a)
05.06.2009
Poena
151
Sta mislite o sajtu, da li biste se aktivirali na njemu, da li vas privalci na duze staze.... Kompletan utisak, kritike, pohvale ..... sve..... http://www.svetpica.com

Poslednja izmena:
Mislim da sam pogrešno protumačio naziv sajta :d

Promeniti title: Pića, kokteli i recepti.
Sajt i nema neke veze s' vezom, pogotovu što je napravljen reda radi sa ovom tematikom, dok sve drugo se zasniva na drugim "svet" sajtovima iz porodice. Nekoliko recepata za mućkanje, dnevne trač vesti i reklame za SAMSUNG televizore i polovan nameštaj.

Ocena 4/10.

Ја отворио ову тему, насмејао се како су неки корисници тумачили име сајта (мислио сам да су помислили на женски полни орган), а у ствари се ради о (италијанским) пицама. Кад ја тамо о оно међутим свет пића... :)
Шта се догоди кад се користи ошишана латиница ;)

Promeniti title: Pića, kokteli i recepti.
Sajt i nema neke veze s' vezom, pogotovu što je napravljen reda radi sa ovom tematikom, dok sve drugo se zasniva na drugim "svet" sajtovima iz porodice. Nekoliko recepata za mućkanje, dnevne trač vesti i reklame za SAMSUNG televizore i polovan nameštaj.

Ocena 4/10.

Pa ok, ali to su klijenti koji su platili da im stoji baner tamo. A st ace on da stavi na to mesto, (koji baner), mislim da je malo tesko da se ja to pitam, On placa, ja dopustam sve dok placa...
A sto se tice, tematike sajta, ne razumem zasto odstupa od Picja... Sajt je samo malo sveobuhvatniji sto se tice celokupnog pica na trzistu... Ne razumem.... Hvala na kritikama

#3 :)

I bre shto nema JÄGERMEISTER u top 10?

Pa ne biram ja kako korisnici glasaju :D

ja bih najvise voleo kad bih mogao da nazovem sajt svetpiĆa.com
Ali na žalost, nema tog pretraživača koji će mi to uslišiti :D :D :D :D

Poslednja izmena od urednika:
...ja bih najvise voleo kad bih mogao da nazovem sajt svetpiĆa.com
Ali na žalost, nema tog pretraživača koji će mi to uslišiti :D :D :D :D

Šta te briga, ima da pokupiš posete i od onih koji traže ''one'' sajtove :d

A po čemu birate Top10?
Šareno po meni ali je O.K.!

Koliko sam ja primetio top 10 se izvlaci iz baze u odnosu na to koliko je posetilaca glasalo i koliko je glasova pokupio neki proizvod...

Sve u svemu sajt mi se svidja, korisna stvar, samo nastavite tako...

Jeste malo tesko za azuriranje ali se nadam da vam je CMS dobro napravljen da vam sto vise olaksa posao ... ;)

Ja sam prvo "video" da pise "svet ptica" i bas pomislim kako je to super. :d ***, imam malo vise godina, malo dete, zivot me smorio pomalo, prijalo bi mi malo posmatranja ptica u prirodi ... :D

Haha, i ja sam pomislio da je u pitanju neki online kuvar, specijalizovan za pice ;)

U svakom slučaju, sajt izgleda fino, mada ne kontam one vesti... Mislim, koga briga za koncerte Lepe Brene ili Depeche Mode na sajtu o piću?

Dalje, u srpskom se naslovi pišu velikim početnim slovima, ostala su mala (znači, nije "Alkoholna Pića"). U < title > može da se ubace naša slova ("Pića, kokteli, recepti").

Sve u svemu, zanimljiv sajt, mada sumnjam da će se naći u mom Bookmarksu ;) Ne zato što su loše informacije, već zato što me pića generalno ne zanimaju... Preporučiću ga nekim ljudima, koje ta tematika zanima :D

Vrh Dno