Šta je novo?

Return of the king problem

set

Čuven
Učlanjen(a)
14.06.2003
Poena
619
Ne znam da li ovo da stavim na OS ili ovde posto mi se ne desava samo u igrici ali je u njoj najizrazenije. Kad pocnem da igram igru znaci konacno ucita posle 5,6 minuta neprekidajucih :mad: filmova igram isto toliko, mozda i manje i onda mi se ugasi HD, znaci lampica na kucistu i blokira se sve i samo reset pomaze. To mi se pre desavalo i u PES 3 ali posle reinstala OS-a vise ne. To mi se desava i u Media player classic-u kada gledam neki real spot ili bilo sta u real formatu. Inace Real Alternative je 1.20. OS XP pro, maticna Gigabyte GA-7ZXE, Duron 1GHz, 256 MB.

ps: reinstalirao sam igricu i skinuo fixed exe i ne pomaze

da a sta za igricu, posto to nije pomoglo

Probaj da je reinstaliras, ali gledaj ja pocistis sve nepotrebne kodeke, ili bar da skeniras registry sa Norton WinDoctorom ili slicnim programom.

Jel presao neko onaj predzadnji nivo?
Jes da pitanje nema veze sa threadom ali ako neko moze da odgovori :D

Moras nas podsetiti sta je to bilo, davno se to igralo :)

Da uskocim ja sam presao :)
Pre koji dan sam zavrsio.

Ako te ne interesuje kako nemoj da citas ispod text ispod!

Fazon je da saladas 6 naleta orkova i haradrima. Prva tri naleta se zavrsavaju kada ubijes 3 debela coveka ili poveceg orka (oni nose oklop koji moras da skines i imaju energiju). Sledeca 3 napada ubijas takvih 4 - 7 i zavrsio si 2 deo nivo.

3. deo nivoa samo 3 nazgula sredis i to ti je to.

Sam pronadji taktiku koja ti odgovara ili trazi pomoc :)

Da napisem kako prelazis nazgule. Malo su zeznuti jer se pojave u isto vrreme sva 3.
Meni je polazilo za rukom renge atack prvih 20 projektila i zavrsavas za 30 sec.

Malo je bezveze taj zadnji deo mnogo je lak u odnosu na predhodni.

e dobro posto smo to sredili ajde pomozite meni malo da bar malko mogu da igram

set ja ne znam u cemu je problem :(. Pokusaj na njihovom forumu. Nemam trenutno adresu.

Nazad
Vrh Dno