Šta je novo?

Retardiran problem sa You Tube-om na Chromu

Vuk_

Slavan
Učlanjen(a)
01.07.2007
Poena
380
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 5700 X + Antec A400i
Matična ploča
Gigabyte Aorus Elite B550
RAM
2X16 GB Kingston Fury
GPU
Manli GeForce RTX 3070
Storage
2TB Kingston SSD
PSU
Thermaltake Smart SE 730W
Monitor
27' LG IPS 1920X1080
Miš & tastatura
Razer Naga + Sandberg FireStorm
Laptop
Lenovo T460S
Mobilni telefon
Xiaomi Mi 11 T Pro
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Posle regularnog ciscenja repova sa CC cleanerom, iz cista mira je poceo da mi se desava glupav, neobjasnjiv i krajnje iritantan problem. Naime, svaki put kad upalim you tube na Chromu (moj default browser), taj tab se automatski gasi i pali u Internet Exploreru. Ako ugasim IE, on ce ponovo da se upali i tako u nedogled... Potpuno ista stvar se desava i kad startujem YT u Operi ili bilo kom drugom browseru koji nije IE. Prva predpostavka mi je bila da sam pokupio virus, medjutim, posle skeniranja sa nodom, nista nije pronadjeno. Nisam pametan...

Ups, ispravka, nod je ipak pronasao nesto. Ne moze da cleanuje, ali cu pokusati da ih izbrisem, pa cu videti kako ce se ponasati racunar...

Prilozi

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    106.1 KB · Pregleda: 51
Jos jedan update: Pronasao sam file, ali ne mogu da ga izbrisem, javlja mi da ga neki program vec koristi. Pokusao sam da ga stavim u karantin sa nodom, ali tu, takodje, dobijam poruku da delovi fajla ne mogu da se izbrisu sa njegove originalne lokacije. Sad nemam pojma sta da radim. :(

P.S. Takodje bih zamolio nekog od moderatora da spoje ove tri poruke u jednu da se ne bi pravila nepotrebna guzva.

I jos jedan EDIT: :d Nasao file u procesima, ubio ga, zatim izbrisao; pop up IE-a tokom startovanja you tube-a u Chromu je prestao. Videcemo dal' ce biti jos anomalija.

Prilozi

• Untitled2.jpg
    Untitled2.jpg
    209.7 KB · Pregleda: 39
  • Untitled3.jpg
    Untitled3.jpg
    237 KB · Pregleda: 41
Poslednja izmena:
Ažuriraj anitivirusni doftver, Isključi sistem restore, podigni safe mod pa onda odradi šišćenje

Nazalost, anomalije su se jako brzo vratile, ovaj put u vidu random BSOD-a tokom gledanja flash sadrzaja na internetu (uglavnom you tube-a). :(

Interesantno, ali u oba slucaja je driver prestajao sa radom...

Prilozi

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    675.8 KB · Pregleda: 47
Onda reinstalacija drajvera za grafičku i update directx

Vrh Dno