Šta je novo?

Restartovanje racunara

Panther

Slavan
Učlanjen(a)
10.01.2006
Poena
319
Asus m2n-e najnoviji bios, 3000+ am2, 2x512 667 corsair, 320 wd sata 2 16 mb, x550.

Problem se javio kada sam zamenio stari hdd maxtor od 80 gb sa ovim komp izbaci plavi ekran i restartuje masinu kada npr. rezem i prebacujem neke fajlove sa c na d i slicno.
OVU PORUKU IZBACUJE
Problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage your computer.
KERNEL_STACK_INPAGE_ERROR
Make sure any new hardware of software is properly installed. If this is a new installation, ask your hardware or software manufactured for any windows updates your might need.

Beginning dump of physical memory

If problems continue disable or remove any newly installed hardware or software. Disable bios memory options such as caching or shadowing.

Probao sam sa stavljanjem novog sistema ali nista.
Do memorije nije sigurno probao sam jedan modul od gigabajta apacer 553

Poslednja izmena:
Da zaboravio sam da kazem da sam probao i sa drugim procesorom ali ista stvar, inace kad pustim test occt da radi celu noc odradi ga bez problema.

Zamenio sata kabl, molex je ok, hdd nema bad sektora, uradjena defregmantacija, nema virusa, sad cemo da vidimo. Da li moze da bude HDD bez obzira sto nema bad sectore.

Zrelo je za reinstalaciju. Ne gazenje, nego suvu instalaciju. U toku instalacije kasce ti se samo.

Inace problem je resen stavljanjem starog maxtora, tako da ovaj ide na reklamaciju.

Vrh Dno