Šta je novo?

Restartovanje kod 2K9

golekago

Cenjen
Učlanjen(a)
16.04.2009
Poena
159
Kao sto naslova kaze, komp mi se odjednom restartuje nakon par minuta igranja 2k9. Zna li ko u cemu je problem?
Kada koristim practice na high detaljima sve leti bez problema, ali kada udjem u utakmicu onda dolazi do pomenutog problema.:wall:

Stavi sound acceleration na basic,meni je pomoglo a dok to nisam uradio stalno mi se,i jedino u NBA,pojavljivao BSOD posle par minuta igranja.
Jel imas,kao i ja, Creative Audigy 4 🙂 ?

creative audigy je program za obradu zvuka jel? Tu treba da stavim sound acc. na basic?

Ne,to je zvucna kartica.Idi u control panel,sounds & audio devices,donja opcija Advanced,performance,pa onda hardware acceleration smanji na basic.

promjenio sam na basic ali opet isti problem.
Da li do grafike moze da bude problem, imam HD4850 i quada 9400?
Ili, posto nije original igra, da pokusam sa nekim torrentom, da skinem?

To je meni resilo identican problem.Ne znam do cega je,googluj po forumima za NBA 2K9 pa tamo probaj.

Probaj da snimis ova 2 file-a u C:\Documents and Settings\"user"\Application Data\2K Sports\NBA 2K9\Saves, to je znaci Config.cfg i Settings.STG, samo ih prekopiraj i overwrite-uj ih. Tu sam stavio u config file-u da procesor koristi sva 4 jezgra, mozda ti pomogne.
:wave:

Prilozi

• 3.rar
    3.rar
    1.6 KB · Pregleda: 20
Probaj da snimis ova 2 file-a u C:\Documents and Settings\"user"\Application Data\2K Sports\NBA 2K9\Saves, to je znaci Config.cfg i Settings.STG, samo ih prekopiraj i overwrite-uj ih. Tu sam stavio u config file-u da procesor koristi sva 4 jezgra, mozda ti pomogne.
:wave:
kada pratim tu putanju ne mogu da nadjem saves fajl, jedino mogu da idem u program files-2k9-onda tu ima brdo nekih fajlova pa da ga tu snimim? a kako da owerwrite-ujem?

^Moras ukljuciti prikazivanje skrivenih fajlova i foldera da bi nasao...

Takodje "user" moze biti administrator ili neko drugo ime, pa obrati paznju i na to.
Javi da li ti radi posle ovoga :wave:

Poslednja izmena:
e nasao sam, ali ja ta dva fajla vec imam u folderu saves!?
i sta znaci to da ih owerwrite-ujem?

Pa presnimi ih (overwrite - presnimiti fajl preko vec postojeceg), ili ih obrisi (samo ova 2 fajla, ni slucajno ostale nemoj brisati) pa snimi ove moje, posle toga pokreni igru i vidi da li ce ti lepo raditi, a posle toga napisi da li sljaka igrica.

Poslednja izmena:
ovo postaje bas problem. Instalirao sam gta4 i igra fino sljaka, kao i 2k9 ali opet isto, nakon par minuta restartuje se komp. Sta je u pitanju, znaci da nije do igara nego do kompa?🙁

Ima mali milon varijanti a s obzirom da nisi napisao koju masinu imas tesko ti neko moze pomoci...mozda si preterao sa OC grafike, procesora, slabo napajanje, virusi...

evo konfiguracije, komp je nov, kupljen prije 7 dana... Jel moze sada malo preciznije da se da neko rijesnje?
A kad smanjim grafiku opet isto, opet ****ni restart...
Hvala na odgovoru

Sta ti znaci ono "napajanje od 500w" ? Jel to napajanje ima neko ime ili je jeftini kinez?

Otvoris/skines lepo levu stranicu kucista i napajanje se uglavnom nalazi gore/levo u vidu kocke iz koje izlaze kablovi 🙂

ovo postaje bas problem. Instalirao sam gta4 i igra fino sljaka, kao i 2k9 ali opet isto, nakon par minuta restartuje se komp. Sta je u pitanju, znaci da nije do igara nego do kompa?🙁

Nije do kompa i meni su se bas ove dve igre pravile problem tj. takodje se restartovao komp, npr. kod Nba 2k9 mi se desavalo i da slika zacrni a cuje se zvuk u pozadini i nakon par sekundi da se vrati. Sad otkako imam 9,2 drajvere radi lepo NBA 2k9 za gta4 ne znam jer nemam instalirano.:wave:

Mozda ti se graficka pregrejava?
Proveri temperaturu graficke u Ati Catalyst Control Centru.
Ati ikonica u donjem desnom uglu.

Poslednja izmena:
promjenio sam napojnu, tacnije, uzeo sam istu i sada nema restarta, ona je vjerovatno bila nesto bagovita, ne znam, ako se opet bude desavalo onda uzimam neko kvalitetnije napajanje i to je to, za sad je ok! Hvala na savjetima!!

promjenio sam napojnu, tacnije, uzeo sam istu i sada nema restarta, ona je vjerovatno bila nesto bagovita, ne znam, ako se opet bude desavalo onda uzimam neko kvalitetnije napajanje i to je to, za sad je ok! Hvala na savjetima!!

Bratee, ne da si se zeznuo nego si napravi epic fai.😛

Na drugom forumu (znas kome) sam ti detaljno napisao koje napajanje smes da uzmes a koje ne smes. Ovo nisi smeo ponovo da uzmes. Napajanje jednostavno ne valja za tvoju konfu i nije dovoljno jako. Nadam se da neces morati to da naucis na tezi nacin.

U svakom sljucaju ocekujem tvoj povratak sa istim problemom vrlo uskoro.:-devil-:

Nazad
Vrh Dno