Šta je novo?

Restart kompjutera

MikeBG

Slavan
Učlanjen(a)
08.09.2007
Poena
309
Iz nepoznatog razloga mi se restartuje komp,reinstalirao sam OS ali se problem nastavlja,pojavi se na sekund plavi ekran i restartuje se,posle podizanja win-a pojavi se sledeća poruka:
71034721vz2.png

i kada uradim error report sl.stranica
Kod:
http://wer.microsoft.com/responses/Response.aspx/10/en-us/5.1.2600.2.00010100.2.0?SGD=c4b9635d-ebea-45fb-ae42-282d95c2e592

Pa, moze biti svasta. Ako je pod garancijom, onda reklamacija. Ako nije, onda mozes sam da pokusas (ako si vican tome) da proveravas komponentu po komponentu - da li su dobro ubodene, menjanje komponenti jednu po jednu sa kompatiblnim komponentama. Za pocetak, pomocu memtest-a ili slicnog programa proveri RAM, i pozajmi od drugara napajanje pa ga ustekaj i vidi da li tako radi OK. Pomoglo bi ako bi naveo koje komponente imas.
Inace, najjednostavnije je da sve lepo spakujes i odneses u neki bolji servis da se oni muce

Inace, najjednostavnije je da sve lepo spakujes i odneses u neki bolji servis da se oni muce
prebacivao sam memoriju iz jednog slota u drugi,otkacio stari hard,dalje ne znam,mogu da probam neki test sa hiren's boot za memoriju,napajanje da pozajmim tesko, mislim da je najbolje resenje ovo sto si ti naveo

p.s skinuo sam memtest pa cu javiti...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno