Šta je novo?

Restart i jedno gasenje

madness99

Slavan
Učlanjen(a)
06.03.2006
Poena
319
Vec 7-8 dana na kompu se aktivno igra igrica i skoro svaki put na nekih 7-10 h aktivnog igranja se komp restartovao,ali jutros se komp ugasio i ono ***** od Mustekovog UPS-a 600VA se ugasilo i pocelo da pisti.Sad UPS menjam sigurno,savet koji imao sam ranije iskustvo sa APC dal njega,kolika jacina?I pocelo je cesce restarotavanje evo na svakih 2-3 h 100 % loada.Sad ja mislim da je napajanje slabo,jer prema testovima nekih sajtova izaslo je da sve komponente imaju 440W a napajanje je 450w,dal je do napajanja ili? (Ako jeste koje onda savetujete da uzmem)

kada legnes da spavas pusti orthos na toj masini
prioritet 9,
nije dovoljno vrteti orthos sad ili dva,
meni se desavalo da orthos pukne posle pet sati,
pa je to mozda uzrok ne stabilnosti.

Poslednja izmena:
Vec 7-8 dana na kompu se aktivno igra igrica i skoro svaki put na nekih 7-10 h aktivnog igranja se komp restartovao,ali jutros se komp ugasio i ono ***** od Mustekovog UPS-a 600VA se ugasilo i pocelo da pisti.Sad UPS menjam sigurno,savet koji imao sam ranije iskustvo sa APC dal njega,kolika jacina?I pocelo je cesce restarotavanje evo na svakih 2-3 h 100 % loada.Sad ja mislim da je napajanje slabo,jer prema testovima nekih sajtova izaslo je da sve komponente imaju 440W a napajanje je 450w,dal je do napajanja ili? (Ako jeste koje onda savetujete da uzmem)

A da smanjiš malo clock-ove (za 10-15% recimo) i vidiš da li ćeš imati iste probleme?

orthos odradjen 15h isto,smanjio sam klok na 2.8ghz i isto.Restart je samo kada znaci igram neku igricu a kad samo procesor radi sve je ok

Verovatno si u pravu što se tiče napajanja - ali bi bilo dobro da pre kupovine novog prvo probaš mašinu sa nekim jačim napajanjem - naravno, ako imaš od koga da pozajmiš . . .

uhh videcu,a sta mislite ovo sto je UPS poceo da pisti,tj sto se komp ugasiO?

ako se resetuje samo u igricam,
moze da bude nesto i do graficke,
vrati graficku na def. pa probaj onda tu igru/e
a i sam znas da ti graficka brljavi i nija bas 100% ispravna.

graficka uopste nije klokovana od pre nekih 10 dana,vratio sam na default.

evo jutros pao napon,ups se ugasio zajedno sa kompom i poceo da pisti.JA da upalim nece Win nit iz Safe niti bilo koji drugi nacin.Vratim da default bios i isto.U safe mode dodje do nekog TDI.sys JEl zna neko sta moze biti?

Mene poslednjih dana užasno zeza struja - mada sam ja u BG-u (Mirijevo) - možda je nešto slično i kod tebe? Mislim, zima počinje - raste potrošnja, a svi znamo kakva je naša el. mreža.
:mad:

Poslednja izmena:
Verovatno jeste,ovih dana uzimam novi UPS,ja sam u Sapcu.Al sta mislis sta je ovo sto nece da krene WIn?

Nazad
Vrh Dno