Šta je novo?

Respring loop

zendraqla

Čuven
Učlanjen(a)
27.10.2003
Poena
680
Ne znam da li se ovo nekome ranije desilo, ali meni se danas iz čista mira pojavio dotični problem i zadao mi velike muke. Tražio sam po netu razna rešenja, ali ništa od toga naravno nije pomoglo. Ono što je rešilo moj problem je samo priključivanje iPhone-a na komp, ušao je u springboard safe mode, pokrenuo sam Cydia-u, obrisao sve programe na koje sam sumnjao, i sada sve šljaka ok. Nadam se da će nekome pomoći.

Pozdrav :wave:

Verovatno neki mobile substrate dodatak je napravio problem. Mogu samo da ti kazem da si imao srece pa si uspeo da izadjes iz respring loop-a. Obicno se problem resava ponovnom instalacijom iOS-a, a to moze biti problem ako nemas sacuvane SHSHs kljuceve.

A sta, nisi mogao ni u DFU pa restore ?

Verovatno neki mobile substrate dodatak je napravio problem. Mogu samo da ti kazem da si imao srece pa si uspeo da izadjes iz respring loop-a. Obicno se problem resava ponovnom instalacijom iOS-a, a to moze biti problem ako nemas sacuvane SHSHs kljuceve.

Reinstalacija iOSa mi nije bila opcija jer sam imao neke slike koje nisam sačuvao i pre bi ga razbio nego što bi reinstalirao. A srećom imam sačuvane sve SHSH ključeve :)

A sta, nisi mogao ni u DFU pa restore ?

Siguran sam da je mogao u DFU, ali restore mi nije opcija kao što sam već gore odgovorio :)

Uh, juče sam izludeo. Hteo sam oba da prodam samo da ih više ne gledam. Ali srećom sve se lepo završilo i prošlo me :d

Nazad
Vrh Dno