Šta je novo?

Resistance 3

jl6snk.png

Samo se nadam da Capelli iz R2 nece biti glavni lik :S:

Po ovoj slici, izgleda da hoce ;).

Meni se ovo dosta svidja, deluje mracnije a cak i ingame ima isti filmski grain filter i slicno osvetljenje. Bas da vidimo da li ce izgledati ovako kad izadje ili je ovo bilo da naglasi one live action delove.

27zyzif.jpg

2lji2wn.gif

1zgzxp3.gif

Brutalno izgleda, meni cak bolje od KZ3 :D

Ovo je kao novi trailer. Nije lose.

[YOUTUBE]KmxKXq_c478[/YOUTUBE]

Bas me zanima kakvi bi bili komentari da ova igra izlazi za Xbox samo...
SP mi se nije nikako svideo, mp je bio mnogo dobar i zabavan, pogotovo coop online kampanje.
Nadam se da ce u R3 coop biti jos bolji jer jedino zbog toga cu imati razlog da uzmem igru.
Cudi me da nema nikakvih informacija u vezi MP dela igre.

Ja kad gledam Resistance vidim jedan old skul fps koji mi i dalje tehnicki deluje inferiornije od Killzone 2/3 ali sa lepsim art stilom, mastovitijim, brojnijim oruzjem itd. Zabava pre svega a kod realisticnijih shootera je to malo zapostavljeno u zadnje vreme.

Ja vidim pandan Halo igri sa boljim izvodjenjem i ozbiljnijim pristupu gameplay-u. Halo ima epsku pricu, ali dzabe sve to kad *******ci skacu na sve strane.
Resistance ima odlicno uradjenje neprijatelje.

Ja vidim pandan Halo igri sa boljim izvodjenjem i ozbiljnijim pristupu gameplay-u. Halo ima epsku pricu, ali dzabe sve to kad *******ci skacu na sve strane.
Resistance ima odlicno uradjenje neprijatelje.

Kao neko ko je presao sve igre iz oba serijala mogu da ti kazem da nemas pojma :).

Mnogo bolje izgleda od Resistancea 2. Sama cinjenica da su se prebacili sa godisnjeg na dvogodisnji razvojni ciklus osigurava veliki napredak u grafici.

Kao neko ko je presao sve igre iz oba serijala mogu da ti kazem da nemas pojma :).

Ti si presao sve igre sto su ikad izasle, i igras ono sto ti se ne svidja, to dosta govori o tebi ? :eyebrows:
Da ne skupljas ti Platinume (1000/1000) na kutiji ? :sceptic:

^Jos jedno djubre od kartonske igre.
Ne mogu da verujem da sam svojevremeno dao 50e za R2.

Dobro je da neke igre i budu od kartona, ne moraju sve da budu od betona, ej pa to se rimuje :)

Dobro je da neke igre i budu od kartona, ne moraju sve da budu od betona, ej pa to se rimuje :)

Ocekivao sam da na bolji nacin branis igru. :p

Ne bez zezanja, Resistance 2 je takvo smece od igra da vredja ovaj zanr samo svojim postojanje, cak je i HALO bolji od ovog.

Kako je moguce da glasovna gluma bude ovako losa, u skoro svakoj igri bre.. Jedino se Rockstar izdvaja na tom polju. Bolje da nema nikakvih glasova i de*ilnog komandovanja, daj mi tekstualne objektive na neko dugme i pusti me da zavrsim nivo..

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno