Šta je novo?

Resident Evil Revelations

Zombiji ko biljke muholovke :D

Probao demo na steamu i nije lose, bukvalno suprotnost od RE6 koji sam skoro odigrao, cak i daleko od Adine kampanje koja je bila najraznovrsnija. Istrazivanje, manja kolicina neprijatelja, veca kolicina tenzije, jedino sitniju zamerku da stavim na onaj ghostbuster skener, mada kada bolje razmislim i ne, ipak ima solidnu svrhu u gameplayu. A da, pomalo se oseca da je igra konverzija sa 3DS-a uz losije cutscene i karaktere, sto se oseca po demou koji je 600mb, ali ne smeta. U svakom slucaju preporuka.

Na stranu modeli likova, ovo izgleda kao Cold Fear. :d

Grafika je najmanje bitna ovde, gameplay/atmosfera su odlicni, pravo uzivanje je bilo igrati ovo na 3DS-u, jedva cekam da obrnem igru na PC-u.

tek sad sam provalio da ima demo na steamu, evo za probu dok ne izadje igra za koji dan u prodaju ;)

image.jpg

^
Nisi jedini!:D

Utisci pomesani.
Stvarno podseca na 'stare' RE igre, svidja mi se naravno strejfovanje, ali mi se cini da je u odnosu na aktuelne naslove dosta 'zaostala',
realno ovo je igra iz 2008e. Takodj mi smeta to sto koliko vidim ne moze da se iskljici opcija da igra smanjuje osetljivost misa pri nisanjenju.... :D
kad se precizno nisani u glavu onim nemanima potrebno je za malo pomeranje isti pokret kao za pregled bar 120 stepeni kad nije ADS. Valjda ce to ispraviti...

Na stranu modeli likova, ovo izgleda kao Cold Fear. :d
Cold Fear mi je odlicna igra, posebno za 'ono' vreme od pre 5-6 godina ako ne i vise.
Pravi RE naslednik.

Odigrao demo na ps3 i nikako mi se ne svidja ovo, bukvalno sam znao iz kog ce sahta izmigoljiti neprijatelji, da ne spominjem izvodjenje i grafiku koja je jako losa, nije ni cudo jer je port sa 3ds-a... Full cu odigrati najvise zbog price...

Probao i ja!Slabo je ovo po pitanju svega!Jedino,kao sto je kolega Snake napisao,prica je ta koja moze da izvuce malo bolji utisak!

Odigrah i ja sad demo, meni je ovo graficki u rangu sestice, s obzirom da je port sa 3DS-a to je sasvim zadovoljavajuce, za razliku od same sestice. Jedina zamerka ide na sam proces nisanjenja, cini mi se da nije problem u ostljivosti nego ima neku cudnu akceleraciju kad treba da izvrsis blagu korekciju mis kao da nece da odreguje pa onda pomeri vise nego sto treba. Sve u svemu mora da se predje i zbog price, a i deluje obecavajuce, pogotovu sto su vraceni neki stari elementi u igru. Kao na primer gomila "dostupnih" vrata za koje samo treba naci kljuc, sto je lakse reci nego uciniti, a ranije je to upravo bila jedna od osnova residenta. Reduciran broj neprijatelja s cim nemastina municije dobija na znacaju i jos par sistnica. Nadam se da ce biti prisutne i zagonetke u dovoljnoj meri cime bi makar za mene bio jedini dostojan resident posle dvojke. :D

Mislim da cu i ja da je probam...:d

Ma znam da je nebitna grafika... Skinucu je da probam...

Imam problem sa igrom, graficka iz nekog razloga radi u 2D modu dok je igram tj ne mrda GPU clock sa 500Mhz sto za divno cudo daje igrivu igru (35-45fps), al ljudi sa ovom grafickom imaju zakucanih 120fps lol
Jer ima neko ideju kako ovo resiti ?

Imam problem sa igrom, graficka iz nekog razloga radi u 2D modu dok je igram tj ne mrda GPU clock sa 500Mhz sto za divno cudo daje igrivu igru (35-45fps), al ljudi sa ovom grafickom imaju zakucanih 120fps lol
Jer ima neko ideju kako ovo resiti ?

Odigrao sam igru i obrisao je,
ne scam se dobro ali u samoj igri mislim da imas u opcijama negde neki fps limit ili nesto slicno.

Hm probao sam i demo sa steam-a u njemu recimo kada uklonim FPS limit grafika radi na max kloku i u igri imam zakucanih 120fp sto je hard cap. E sada tada imam tearing-a koji organski mrzim, pa kada ukljucim v sync opet graficka konta da je dovoljno da radi na 500 mhz umesto 975 mhz i imam 40 fps lol
Profi port nema sta... Valjda ce neka naredna verzija drajvera srediti ovo.

Upravo instalirao ali ide na brisanje ubrzo... bas mi se nije svidjela i ako sam do sad svaki RE odigrao... posle Tomb Rajdera ovo mi smijesno izgleda

Haha, koliko vas je obrisalo igru posle susreta sa Comm's Boss-om? :p
Btw, jel igrao neko na Normal, i koliko vam je trebalo da ga ubijete, ako ste uopste uspeli? Vidjam po YT-u da ga ljudi ubijali u proseku po 10-ak min :D :p

Nazad
Vrh Dno