Šta je novo?

Resident Evil preporuka...

golub

Čuven
Učlanjen(a)
18.12.2001
Poena
630
Hteo bih da odigram 2-3 Resdent Evil igre ( nemam vremena i koncentracije za vise )
Molio bih za preporuku - ili satariji "remastered" ili noviji naslov - po vasem misljenju ( gameplay / graphics )
Hvala unapred za preporuku ili misljenja mladjim gamerima !

RE (Remastered ili HD, zaboravih tačan naziv.), RE2 Remake i RE7.

RE2 Remake i RE3 Remake. Pa ako budes i dalje imao vremena, RE7 i RE8.
Slažem se sa predloženim igrama i redosledom kojim ih treba odigrati.
Prvo sam opljuvao RE3 remake, ali od 1/3 kad se svikneš na mehaniku i novu mogućnost eskivaže, igra je sve bolja, pogotovo borbe sa Nemezisom.

RE1 je premator, nisam ga odigrao ni kad je bilo vreme, pre 20 god...

Ja sam skoro odigrao RE4 HD remaster za PC, fantastična igra, mada vše pucaljka nego pravi survival horor. RE1 remaster pod obavezno. Trenutbo igram RE7 i nije loš. Dakle nikako ne preskači RE1 i RE4, najvežije verzije naravno.

E da, RE2 rimejk je fantastična igra, ali sam prekinuo zbog ultra dosadnog mrX, koji mi je totalno upropastio uživanje. Ali vidim da mnogima ne smeta, tako da to obabezno probati.

RE2 Remake i RE3 Remake. Pa ako budes i dalje imao vremena, RE7 i RE8.

I ja bih preporucio isto ovako, i bas ovim redosledom.
Ali ne "ako budes imao vremena" vec obavezno :)
Odlicna je 7-ica, a po meni je 8-i deo jos bolji

Pff, no love for the classics :cautious:

RE1-3, ako ti ne smetaju matore igre.

@psaras drago mi je da je otvorena ova tema, jer da nije, verovatno ne bih skontao da postoji RE1 remastered iz 2015.
Sad pogledao, i vrlo dobro to sve izgleda.
Suzu pustio kad sam video ink ribbon. ;)
Igraće se.

EDIT: Tu su i animacije pri otvaranju vrata. :cool:

Postoji i RE0 remaster, to verovatno nisi ranije igrao jer je bio Nintendo ekskluziva.

Postoji i RE0 remaster, to verovatno nisi ranije igrao jer je bio Nintendo ekskluziva.
Hvala... I to mi je promaklo.
Prvo ću isprobati RE1 remastered, sa dva-tri moda za kvalitetnije teksture likova i okruženja koje vidim da su odradili (a koji su veći nego cela remastered igra :ROFLMAO: ), čisto da vidim da li mogu posle RE:2 i RE:3 remake da se vratim na tenkovsko upravljanje likom i ograničeni broj saveova...
Ako mi legne, što da ne...

RE1 remaster, RE4 HD, RE0 remaster, Code Veronica (PS2 emulator+patches), RE2 (stari za PS2), RE2 remaster, RE3 (PS2), RE5 (veoma dobar, ne veruj hejterima)

fps RE nije rezident, zaobiđi to u najširem luku, ili bar ostavi za kraj.

Hvala... I to mi je promaklo.
Prvo ću isprobati RE1 remastered, sa dva-tri moda za kvalitetnije teksture likova i okruženja koje vidim da su odradili (a koji su veći nego cela remastered igra :ROFLMAO: ), čisto da vidim da li mogu posle RE:2 i RE:3 remake da se vratim na tenkovsko upravljanje likom i ograničeni broj saveova...
Ako mi legne, što da ne...
Управљање може бити или тенковско или класично - бираш који ћеш од та два начина користити у опцијама. То важи и за RE1 и за RE0.

Препоручујем RE: Revelations који ми се више свидео од RE: Revelations 2, мада и он има добру причу.

Ako ti ne smeta malo losija grafika RE4 je sjajna igra,presao sam je bar 2-3 puta.
Pozdrav

pardon, zaboravio sam Revelations 1 i 2. Odlični su.
kec je port sa nintendo 3ds , pa su grafika i gameplay malo rudimentarni, a dvojka je već pravljena za ozbiljnije mašine.

Covek rece da bi odigrao 2-3 igre jer nema vremena ni koncentracije, a ti mu nabrojis oko 80% glavnih igara iz serijala... :D

samo nek zaobiđe nepomenute :)
a raspored, može i random izbor, ipak bi savetovao da krene sa šindži mikamijem, dakle 1 i 4, dve ekstremne vrednosti funkcije, ostalo je između.

Nazad
Vrh Dno