Šta je novo?

Resident Evil 8 Village

Није мод, реаговао Капком на фан базу (браво) и додао ТП опцију.
Играће се ово, због бабе гузаре. Нема док не промеша.

Meni je ovde napucavanje očajno kao da pucam u karton, fizika ne postoji, nema šanse da je ovo radio isti tim kao RE2, RE4 remake

RE7 je meni najbolja igra u serijalu odmah iza dvojke

+1

Nisam znao za ovaj 3rd person mod, ali mi jako nekako čudno izgleda. Bukvalno izgleda nekako na silu prelepljeno preko 1st person opcije.
Plus mi ovaj model izgleda kao da igram sa Rodnijem iz Mućki.

Da, uopste ne lezi da se igra izvodi iz treceg lica. Kao ni RE8.
Ne bude isti osecaj, isti privid "teskobe"...

Meni je ovde napucavanje očajno kao da pucam u karton, fizika ne postoji, nema šanse da je ovo radio isti tim kao RE2, RE4 remake

Napucavanje ni ne treba da ti bude akcenat u ovom serijalu. Pre svega, jer ni ne treba da ubijas svakog protivnika na kojeg naidjes, a kamoli da bespotrebno trosis municiju.
Osim recimo RE5 i RE6, koji ionako nazalost vise lice na Gears of War nego na Resident Evil.

Nemoguće je ovo igrati, očajna igra i iz FPS i iz TPS, svaki upije 10 metaka, nemam blage gde da idem, mapa je nikad gora.
Veze ovo nema sa Resident igrama, ubedljivo najgora Resident igra koju sam ikad probao
Delete....
Valjda ce da naprave remake svih starih sto valjaju.

Nazalost, mislim da je sledeca jos jedva ovakva.

Kad su najavili RE7 iz prvog lica, bio sam u fazonu wtf. Bas mi se nije svidela ta odluka. Onda sam pre jedno pola godine odlučio da ipak odigram i mogu reći da je bilo baš pozitivno iskustvo. I dalje više preferiram originalni stil, ali mi je i ovo bilo sasvim ok.

Nisam znao za ovaj 3rd person mod, ali mi jako nekako čudno izgleda. Bukvalno izgleda nekako na silu prelepljeno preko 1st person opcije.
Plus mi ovaj model izgleda kao da igram sa Rodnijem iz Mućki.
Pa dobro, igra je dizajnirana da se igra iz prvog lica, ne mogu ni da zamislim koliko neki momenti time gube... Trece lice je ovde bas isforsirano, ali mnogo manje zlo nego ne preci ovakvu igretinu. Ali dobro, ukusi i percepcije se razlikuju.

Ero, @marko_ns rece da je mapa nikad gora, a meni bukvalno nikad bolja. Naravno da u pocetku budes malo izgubljen, ali valjda tako i treba? Vremenom totalno upoznas kucu, dobijes utisak da si tamo. Sve je pazljivo skrojeno, atmosfera je takva da je po meni RE7 i najveci horor od svih delova koje su izasli (iako vucem traume od keca, koji sam igrao kao klinac i ciji remake je sjajan, on ima posebno mesto kod mene u serijalu :D). Ne secam se ni da je bilo bullet sponge efekta, tako da i ako jeste, meni nije smetalo ni trunku.

Elem, da se vratim na glavnu problematiku... Znam da neki ljudi dobijaju vrtoglavice kad se rotira kamera, ako je igra first person, tako da za neke je svakako bolje ista nego nista. I meni jeste bezveze kako lik izgleda iz treceg lica na ovom video sto sam okacio, ali mozda i to moze da se resi modom. Nisam ja to istrazivao duze od nekoliko minuta, tek sam bacio pogled dal su probali da je prebace u third person.

Није мод, реаговао Капком на фан базу (браво) и додао ТП опцију.
Играће се ово, због бабе гузаре. Нема док не промеша.
Ti verovatno mislis na RE8 Village, a mi smo malo otisli u off, ono je mod za RE7.

Opa Resident 9 Leon i Jill 🔥

Nazad
Vrh Dno