Ova igra uopste ne dolazi na game pass, ni nova ni stara
Sad vidim, al' su ga učačkali nikad ne bih skontao, pogotovo kad čitaš naslov i uvodni deo...Pise ti ispod naslova igre gde izlazi tacno
Ni no Kuni II: Revenant Kingdom – The Prince’s Edition – March 21
Game Pass
Nije do mene bilo! I naravno ko što sam se i nadao i dalje ne mogu da igram. Skinuo sam je i kad je pokrenem samo crn ekran i zapuca. Videm izašao je novi drjaver za grafiku neki dan... aj to da probam mada ne gajim nade velike. Biće ovde sigrno 2-3 sata zezanja da osposobim sve.Znaci do tebe je bilo, nov steam nalog se inace kreira za 5 minuta.
i7 950 3 GHz RX570 4Gb 8Gb RAM SSD 250 GB. Trebalo bi je dovljno za minimum. Ako ga procesor ne hebe pošto je prastar.@dusanboss Kakvu masinu imas
cpu gpu ram ssd?
Tebe bas muce ove "instalacije"i7 950 3 GHz RX570 4Gb 8Gb RAM SSD 250 GB. Trebalo bi je dovljno za minimum. Ako ga procesor ne hebe pošto je prastar.
Izbacuje mi error:
Pogledajte prilog 382129
Vidim ovo je zbog malo VRAMa. Jel radi nekom sa 4Gb?
Nikakav hejt, cpu ti je 15 godina star kao sto su i drugi clanovi skrenuli paznju,
Jesam, ali to nije bi problem. Preko kompa sve jedno ne mogu da napravim nalog bez obzira na drugi mail i podatke. Stvar sam rešio preko tel.a steam nalog si vec imao samo si zaboravio password.
OG 1, 2 i 3, remake keca, Code Veronica, moze tu i RE0. Ove novije sve batali, to je za Recycle BinJako davno sam igrao RE,dali imate preporuku sta vredi odigrati i dali ima neke povezanosti u prici izmedju delova?
Jako davno sam igrao RE,dali imate preporuku sta vredi odigrati i dali ima neke povezanosti u prici izmedju delova?
Можеш и на овој страници пронаћи инфо који те занима:Jako davno sam igrao RE,dali imate preporuku sta vredi odigrati i dali ima neke povezanosti u prici izmedju delova?