Šta je novo?

resetovanje

veske

Slavan
Učlanjen(a)
28.06.2005
Poena
320
Pozdrav,
Evo skoro mi se pojavio problem da kada digne sistem, racuanr se restartuje, ne radi to uvek, ali desi se po neki put.Inace sistem je savrseno stabilan tokom rada, pustio sam dva antivirusa da rade istovremeno i nije se resetovao.
Inace to je MSI socket A ploca, 1300mhz Duron....

Proverio sam memorije mem testom, tri prolaza ok su, izduvana vazduhom masina, odradjen AV test Kasperskim, kompletan Adaware test.....i nista nije pronadjeno.
Ima li neko neki savet?

Poslednja izmena od urednika:
ne trebas da se opterecujes ako sve radi stabilno, to je ionako prilicno stara konfiguracija. Velika je verovatnoca da je problem u napajanju.

i ja mislim isto,posto,pretpostavljam,nisi menjao od kad je komp kupljen

Evo ovako, napajanje je menjano bilo kada je prethodna MSI ploca crkla(isto se resetovala) i bila zamenjena jer je jos vazila garancija.Takodje sada sam uzeo drugo napajanje, i opet se u startu ponovi isti problem, ali kada je uspesno digao sistem evo vec 5 dana nije se resetovao.Elektroliti se nisu naduvali, to sam odmah proverio.
Sto kazete, da je stara masina stara je, ali mi radi posao_Odkako sam krenuo u srednju malko sam batalio pracenje novih tehnologija.Uzeo bih ja sada nesto novo, ali problem je sto cu onda imati 2x256mb rama ddr1 neiskoriscenih.Ne znam ima li neka ploca koja podrzava ove novije AMD masine, a da postoji mogucnost ubacivanja ddr1 modula, znam da to dosta uspori masinu, ali sta je tu je.

Pozdrav, i hvala na paznji i trudu da pomognete, nisam ni sumnjao u vas!

Nego momci ima li neka takva ploca, moze li mala pomoc ili ne, sta ste zatajili?

Najbolje da tu memoriju prodas a sebi priustis novu masinu sa ddr2 memorijom, nema smisla uzimanja ploce sa ddr1 memorijom, znaci neki core2duo ili x2 sistem.

Nazad
Vrh Dno