barakuda je napisao(la):ako hoces hardwerski da odradis imas vec linkove a ako hoces softverski imas i DVD region free .Ja sam ga koristio podrzani su svi vazniji programi za pustanje DVD tako da ...a ako ti treba mogu da ti ga bacim na mail.. nije nesto puno veliki cini mi se..
poz.Bane ,)
barakuda je napisao(la):ako hoces hardwerski da odradis imas vec linkove a ako hoces softverski imas i DVD region free .Ja sam ga koristio podrzani su svi vazniji programi za pustanje DVD tako da ...a ako ti treba mogu da ti ga bacim na mail.. nije nesto puno veliki cini mi se..
poz.Bane ,)
gladiac je napisao(la):
Po sećanju, negde Celeron 400 ili Pentium III/350 MHz su mi radili OK, uz neku solidnu grafičku. Možda su nove verzije playera malo zahtevnije pa recimo bar 500 MHz.boza je napisao(la):Koja je minimalna hardverska platforma da dvd klizi bez problema?
Laza je napisao(la):Poslao sam vam ja DVDIdle pro od iste firme. On u sebi ima dvd region free ali ima i mogucnost kesiranja filmova - jaci je program od dvd region free-a.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari