Šta je novo?

resetovanje zona za DVD

boza

Čuven
Učlanjen(a)
12.07.2002
Poena
619
Koji Dvd rom je najpogodniji za resetovanje region zona na 0.
Cuo sam od nekih ljudi da je Lg pogodan za to uz neke softvarske alate(citaj verovatno fleshere),
pa bih hteo da znam na kom modelu je to moguce izvesti.

http://forum.rpc1.org/dl_all.php -tu imas sve napravljene RPC1 firmwareove...

Potrazi na forumu topice o DVD Idle Pro programu.

ako hoces hardwerski da odradis imas vec linkove a ako hoces softverski imas i DVD region free .Ja sam ga koristio podrzani su svi vazniji programi za pustanje DVD tako da ...a ako ti treba mogu da ti ga bacim na mail.. nije nesto puno veliki cini mi se..
poz.Bane ,)

barakuda je napisao(la):
ako hoces hardwerski da odradis imas vec linkove a ako hoces softverski imas i DVD region free .Ja sam ga koristio podrzani su svi vazniji programi za pustanje DVD tako da ...a ako ti treba mogu da ti ga bacim na mail.. nije nesto puno veliki cini mi se..
poz.Bane ,)

Koja je minimalna hardverska platforma da dvd klizi bez problema?

barakuda je napisao(la):
poz.Bane ,)

Ajde ako te ne mrzi shibni ga na [email protected]

Poslao sam vam ja DVDIdle pro od iste firme. On u sebi ima dvd region free ali ima i mogucnost kesiranja filmova - jaci je program od dvd region free-a.

boza je napisao(la):
Koja je minimalna hardverska platforma da dvd klizi bez problema?
Po sećanju, negde Celeron 400 ili Pentium III/350 MHz su mi radili OK, uz neku solidnu grafičku. Možda su nove verzije playera malo zahtevnije pa recimo bar 500 MHz.

Laza je napisao(la):
Poslao sam vam ja DVDIdle pro od iste firme. On u sebi ima dvd region free ali ima i mogucnost kesiranja filmova - jaci je program od dvd region free-a.

Posalji mi download link za taj softveric da te ne cimam da i meni saljes!

www.dvdidle.com

Vrh Dno