Šta je novo?

Resenje za rapidshare DL limit!

implant

Čuven
Učlanjen(a)
26.11.2003
Poena
619
Ovo sam slucajno veceras otkrio dok sam skidao jedan film.

Obicno ce vam se desiti da ce vam film (ili nesto drugo) biti izdeljen na vise manjih rar fajlova. Svaki put kad neki skinete cekacete 70 minuta, da bi poceli novi DL.

Resenje: negde pri kraju(ali _pre_ kraja)tekuceg download-a lupite sledeci link. Normalno ce da vam odbroji onih 100 (ili koliko vec) sekundi i novi DL ce _odmah_ da vam krene, bez cekanja onih sumornih 70 minuta:)... Fora je samo da vam odbroji one sekunde i da novi DL krene _pre_ nego sto se prethodni zavrsi, tako da se malko "poklope".

Evo recimo moji fajlovi su veceras bili od 90 i kusur MB. Ova fora je pocinjala da radi negde na 94-95% skinutog fajla. Pre tih 94 i kusur % bi mi normalno izbacivao obavestenje da mi je jedan DL vec u toku, a posle jok :) .

Mozda je ovo vec opste poznato, u tom slucaju sam malo zagadio forum, al jebi*a:)

Nemoj se mucis, nabavi program HideIP platinum :)

Ja samo izvucem napajanje iz ADSL modema na par sekundi i nakon ponovnog ukljucenja dobijem novu IP. Nekako mi je modem tacno pod ruku pa mi je zgodno to da uradim. Inace moracu i ja da nabacim neko programce za skrivanje odnosno menjanje IP-a ...

Ja samo izvucem napajanje iz ADSL modema na par sekundi i nakon ponovnog ukljucenja dobijem novu IP. Nekako mi je modem tacno pod ruku pa mi je zgodno to da uradim. Inace moracu i ja da nabacim neko programce za skrivanje odnosno menjanje IP-a ...

Provereno radi :), ali frka je sto RS zakucava download povremeno, pa ono sto si ustedeo propadne na glupost :(

Znam za to. al da ti iskreno kazem ta fora upali jednom unedelju dana otprilike i traje ceo dan ili pola dana posle ponovo po starom

1. Skupe se tri ortaka
2. Zrtvujes dva picja iz kaficja
3. Svako da po 300din i uplatite Premium
4. Progledacjete provereno !

Jel vam radi HideIP uopšte sa rapidshareom?

Ja koristim foru sa diskonektovanjem rutera, znaci cekam samo tih 50-90s da se ucita dl. Rekonektovanje traje par sekundi tako da sa ADSL 512k skidam sa RS ~200MB za sat vremena bez problema.

Znam za to. al da ti iskreno kazem ta fora upali jednom unedelju dana otprilike i traje ceo dan ili pola dana posle ponovo po starom

Pa ja to radim zadnja 3 meseca i nije mi se ni jednom desilo da RS odbije da radi. Ne vidim zasto ne bi radilo kad dobijas drugu IP adresu ...

Ubacim linkove u RapGet i samo ga ostavim da skida,pa ujutru veci deo bude skinut a ako je neki link preopterecen ili obrisan onda ce pasti link na dno,mada mozes da podesis i da se obrise ako ne moze da se skine iz X pokusaja!
Pozdrav ,)

Ubacim linkove u RapGet i samo ga ostavim da skida,pa ujutru veci deo bude skinut a ako je neki link preopterecen ili obrisan onda ce pasti link na dno,mada mozes da podesis i da se obrise ako ne moze da se skine iz X pokusaja!
Pozdrav ,)

Ma jok, ja znam kako - ja koristim FDM (Free Download Manager) i radi fino, samo pitam za ove "free user-e" sto vade kablove :D

Ko sto kaze covek - meditacija :d

koristi li ko *Rapidshare_Premium_Pack_2006_v5.0*.
ako koristi da li je uspešan način obmane rapida.

Jaoj, kakav užas, ladno skidate filmove sa rapida, pa još navijate satove da ustajete da upalite sledeći link. Grozno :D

moram da se slozim... da su u pitanju neki ograniceni pilicarski provajderi pa ajde... ali vi imate adsl? i pored onih miliona torrenata vucete se po RapidShare

Aahahahaha, shta ce sve ljudi da rade samo ako je besplatno :D:D

...i tako je počela još jedna rasprava na temu "Zašto je News najbolji i da li bolje koči Yugo, Škoda ili CRX?" :D

Kakva rasprava ? Pa na ivici ste da vam zatvorim thread, zato uzivaj dok postoji :)

Da, samo umesto da kupish rapid, kupish news :)

driver sve to zavisi od potreba...

1. Da li delis sa nekim
Ja npr rapid delim sa jos jednim ortakom jer niko drugi koga znam nije zainteresovan da placa (u prevodu bulje po ceo dan u monitor, cekaju torente po 2KB/s ili drndaju modem svakih pola sata da im se promeni IP)

2. Sa kojom brzinom skidas
Imam 512k + ortak 256k ... za nas sasvim dovoljno da dnevno svucemo 3 GB onih stvari koje ne postoje u Srbiji za razmenu preko specijalizovanih foruma, tajnih organizacija i sl.

3. Sta se skida
Ako se skida nesto sto je novo i popularno u principu i nema neke razlike da li se skida sa DC++ ili rapida ili news ili cega god ali za neke retke filmove (narocito ne holivudske) meni se rapid pokazao kao savrseno resenje. Nasao sam nekoliko privatnih foldera na kojima ima po nekoliko stotina tih stvari a trazio sam isto to i na news i nisam nasao ni pola od tog broja. Jos neke stvari koje skidam postoje npr jedino na xdcc botovim...

Kad se sve sumira bitno da za svakog postoji opcija u zavisnosti od potreba pa ko sta voli nek izvoli :)

driver sve to zavisi od potreba...

1. Da li delis sa nekim
Ja npr rapid delim sa jos jednim ortakom jer niko drugi koga znam nije zainteresovan da placa (u prevodu bulje po ceo dan u monitor, cekaju torente po 2KB/s ili drndaju modem svakih pola sata da im se promeni IP)

Slazem se, tu je bolji news. Mozesh da delish, i ne treba da drndash nishta, krece full brzinom, zavrshava se full brzinom.

2. Sa kojom brzinom skidas
Imam 512k + ortak 256k ... za nas sasvim dovoljno da dnevno svucemo 3 GB onih stvari koje ne postoje u Srbiji za razmenu preko specijalizovanih foruma, tajnih organizacija i sl.

Sve to ima na newsu, gde je neogranichen bandwidth i protok.

3. Sta se skida
Ako se skida nesto sto je novo i popularno u principu i nema neke razlike da li se skida sa DC++ ili rapida ili news ili cega god ali za neke retke filmove (narocito ne holivudske) meni se rapid pokazao kao savrseno resenje. Nasao sam nekoliko privatnih foldera na kojima ima po nekoliko stotina tih stvari a trazio sam isto to i na news i nisam nasao ni pola od tog broja. Jos neke stvari koje skidam postoje npr jedino na xdcc botovim...

Naravno, nema takvih stvari na newsu, ali koliko ti to chesto treba ? IRC, Torrenti i DC++ su besplatni pa uvek mozesh tu da trazish, rapid ti za to ne vredi nishta.

Kad se sve sumira bitno da za svakog postoji opcija u zavisnosti od potreba pa ko sta voli nek izvoli :)

Jel si probao i news pa ti se nije svideo, ili znash o njemu iz priche drugih ljudi ? Ja i sve ljude koje znam na newsu, probali su naravno sve zivo, i ostali na newsu.

Jel si probao i news pa ti se nije svideo, ili znash o njemu iz priche drugih ljudi ? Ja i sve ljude koje znam na newsu, probali su naravno sve zivo, i ostali na newsu.

Nisam nista skidao preko news-a ali sam pretrazivao i odprilike video sta moze da se skine od onoga sto mene zanima. Kao sto sam i rekao, sa ovom download brzinom sa kojom trenutno raspolazem i sa ovim sto trenutno skidam rapid zadovoljava. Da li ce tako biti i ubuduce videcemo :)

Pa nemogu da verujem da navijate sat !!!

Pa morao bi neko debelo da ni plati za takvo maltretiranje.

Vrh Dno