elder skrols me ne privlachi nikako. svi su odushevljeni Oblivion-om, a ja sam imao prilike da vidim kod drugova gameplay obe igre, i deluje mi suvise ... mrtvo, zapravo. bas bas deluju kao dosadne igre.
da vam opisem hajp koji se javlja kod mene kad igram igre -
igram NWN pre par godina, ekspanziju HOTU. e sad - tamo negde pred djavola, ima neki zaguljeni lik sa gomilom henchmen-a. ja castujem time stop, i onda - Isaac's greater missile storm x 3, pa jedno 10ak fireball-ova, pa sunburst, pa Fire storm i gomilu stvari - i time stop prodje, a ja stojim u sredini, a sve oko mene puca

a ja ko Gandalf, stojim u sredini celog dogadjaja, pa jos pauziram, da vidim iz svakog ugla sta se konkretno desava, a oni samo vrishte i ginu oko mene

ne znam gde su mi henchmeni, a ni ne zanima me, jer sam epic Igoritza wizard.
i onda dodjem do djavola, i jedno tri dana bez prekida igram, da bih ga ubio bez da mu izgovorim Ime, jer sam istripovo da moze. gadjam ga sa svim zivim, i skapiram da samo Magic damage prolazi, a ja imam samo par slotova sa isakovim missile storm, i ostalim Evocation damage-om .. i tako, uzivam u igri
e takav neki Wizard Havoc ocu da igram, koji pritom zahteva kvalitetno budzenje i razmishljanje.
sad zapravo kapiram da bi ubedljivo najbolji RPG bio neka uzasno glomazna meshavina Resident Evil 1 i 2 razmishljanja, i klasichnog Mage RPG-a. al to je skoro pa nezamislivo napraviti.
EDIT: sad vidim ovo , covece, A MUST igra za mene:
http://en.wikipedia.org/wiki/Neverwinter_(Cryptic_Studios