Šta je novo?

Republika

Učlanjen(a)
06.03.2002
Poena
619
Ima neko da nareze i da posalje, uz nadokandu naravno i prethodno potpisani :rtfm:

Imam ja ako imash brzi net i DC mogu da ti pustim na neki nash hub!
Cirka jedna noc na adsl, dva diska!

Kakva je igra? Da li je blizu ocekivanja i kakva joj je zahtevnost?
Pozdrav

Pa u Gameru pise da je minimum 512mb Memorije,ali ja sa Bartonom 2500+(malo overklokovanim),FX 5600(malo vise overklokovanim),512mb i KT-400 cipsetom nisam primetio nikakvo zapinjanje na maximumu nivoa.
Inace igra je bas nesto novo ima dobru atmosferu(malo podseca na stanje u Srbiji pre 5. oktobra,ako neko normalan uopste zeli da evocira uspomene iz tog perioda),a kad neko stigne do 18.zadatka,to jest kada treba da se nadje ilegalna stamparija k'o Boga ga molim da mi javi kako je to uspeo.

Zapelo, zapelo dakle ovako u ovom topicu cu pomagati svima kojima je zapelo poshto sam provalio mnogo toga a interfejs je jedan od najchudnijih u istoriji igara, veryjte mi na rech igram se oko cirka 20 god.!
Dakle shtampariju cesh naci tako shto uradish dig deeper (valjda se tako pishe) a to uradish tako shto poshaljesh nekog u taj kvart da istrazuje ili izvidja(scout) i onda obrati paznju na veliki magacin preko puta zgrade na kojoj je velika reklama za automobile! Izadjesh iz akcije (gore levo)
i idesh na tzv. roof top view(pogled s krova zgrade) kliknesh na taj magacin i pojavi se fotoaparat i slika tvog chlana partije koji trenutno istrazuje kliknesh na taj njegov avatar(taj pored aparata) i uradio si dig deeper! OVO SVE MORASH DA RADISH NOCU! Automatski je misija gotova!
Pitajte dalje!

URGH! je napisao(la):
Pa u Gameru pise da je minimum 512mb Memorije,ali ja sa Bartonom 2500+(malo overklokovanim),FX 5600(malo vise overklokovanim),512mb i KT-400 cipsetom nisam primetio nikakvo zapinjanje na maximumu nivoa.

Ma sta citate Lamer, Svet Kontejnera i slicne stvari gde igracke rubrike uredjuju najveci moroni po redakcijama. Igra radi sasvim normalno na danasnjim prosek konfiguracijama (Xp1700+, 256mb rama, grafika klase 4200, ili makar 9200) u 1024. Verovatno moze i vise, ali nisam probao.

Nazad
Vrh Dno