Šta je novo?

Reprodukcija HD videa preko web browsera

mare_bj

Slavan
Učlanjen(a)
21.05.2006
Poena
309
Ćao!

Prilikom puštanja klipova u HD formatu, recimo Vimeo servis sa uključenim HD modom, dolazi do usporavanja i seckanja. Kada skinem taj isti video i pustim preko desktop playera raprodukcija je normalna. Na koji način ra rešim ovaj problem?
Pokušavao sam sa instalacijom raznih verzija flash playera, ali se ništa ne menja.
Od kodeka imam instalirane K-Lite codec pack i CoreAVC.

Mozda nemas dovoljno brz net.

Tako je i kod mene.Valjda je do flash-a.A kad skinem i pustim u gomu sve normalo

Da tvoj sempi ipak nije malo slab da gura uzasno optimizovanu flash aplikaciju?

Kod mene na lapu, T1500 skoro duplo vise optereti HD video sa Youtube-a (ali ipak ide tecno), dok H264 uzima skoro duplo manje procesorskog vremena (~25%).

Mozda nemas dovoljno brz net.
Ne bi trebalo da je do toga. Imam 2Mbita ADSL, a i puštam video da se prvo učita.

Da tvoj sempi ipak nije malo slab da gura uzasno optimizovanu flash aplikaciju?
Kod mene na lapu, T1500 skoro duplo vise optereti HD video sa Youtube-a (ali ipak ide tecno), dok H264 uzima skoro duplo manje procesorskog vremena (~25%).
Ovo mi za sada ostaje kao jedino objašnjenje, tj. da je flash apliacija užasno troma i da guši moj jadni sempron.

Kod mene je uzas kad se gleda HD video u flashu.
cpu-usage.jpg
Tebi je bar lako proveriti, otvori task manager dok gledas video.

Poslednja izmena:
Secka zbog procesora sigurno, proverio sam to ranije jos na staroj masini koja mi sluzi samo za net. Imam 4mbit i ucita se skroz ali opet secka i procesor vrishti, tako da verovatno imash isti problem :D

Nazad
Vrh Dno