Šta je novo?

Replace u vishe fajlova od jednom

|smile|

Čuven
Učlanjen(a)
19.12.2001
Poena
619
Imam npr. 10 .php fajlova koji u svakom od njih ima oznaka "æ" i treba da uradim replace "æ" sa slovom "ć".
Znam kako da udjem u svaki fajl i replace )Dreamweaver, Word, pa i obican notepad) ali problem je sto ih ima previse pa mi treba dosta vremena za to... a i smara:p

Da li postoji neka alatka da oznacim sve .php fajlove i da uradim replace sa "æ" na "ć"
(mogu da rinejmujem fajlove u .txt .doc bilo sta)

Ako ima tako nesto pomagajte :p ako ne, onda da se provodim vreme :type:

:wave:

Većina ozbiljnijih tekst editora (npr. EmEditor, UltraEdit,...) ima opciju Replace in Files.

Većina ozbiljnijih tekst editora (npr. EmEditor, UltraEdit,...) ima opciju Replace in Files.

ajmo ponovo:

Da li postoji neka alatka da oznacim sve .php fajlove i da uradim replace sa "ć" na "ć"
Da oznacim fajlove u jednom direktorijumu i da uradim replace odjednom?!?! u svim fajlovima?>!?!?!?

Poslednja izmena:
ajmo ponovo:

Da li postoji neka alatka da oznacim sve .php fajlove i da uradim replace sa "ć" na "ć"
Da oznacim fajlove u jednom direktorijumu i da uradim replace odjednom?!?! u svim fajlovima?>!?!?!?

Ajmo ponovo:

Većina ozbiljnijih tekst editora (npr. EmEditor, UltraEdit,...) ima opciju Replace in Files
a i dreamweaver može da posluži.

Nazad
Vrh Dno