Šta je novo?

Reparirane ploce??????

Darezi

Slavan
Učlanjen(a)
07.04.2010
Poena
304
U Win Win-u imaju u ponudi reparirane ploce i graficke, da li ih je pametno uopste kupovati. Cuo sam da od tih grafickih treba bezati ali neznam u vezi ploca? Na njih daju mesec dana garanciju.

koliko sam video dolaze bez opreme, tj nemaju ni onaj lim za kuciste tako da....

a i drže ih u kesama nabacane jedne na druge, moguće je da dodatno postradaju prilikom čeprkanja...previše rizično, ne mnogo jeftino, zastarelo

Ja koliko sam video u cenovniku postoje i modeli koji imaju i lim i kablove samo nisu u fabrickoj kutiji sta god to znacilo....

Uglavnom su to stari modeli. Samo se isplate ako ne mozete da nadjete novu u prodaji ili polovnu u oglasima sa preostalom garancijom od bar godinu dana. Garancija od mesec dana mi deluje veoma malo sa obzirom da je repariran model. Samo zanima me ko im vrsi reparaciju, da li proizvodjac ili mozda neki njihovi serviseri.

Jako cudno, s obzirom da na reklamacije primaju samo hardver "u fullu" sto bi se reklo i sa folijom!

Mozda su otkrili da vise para zaradjuju kad prodaju posebno plocu a posebno kablove i limcice :d
Ja koliko sam video u cenovniku postoje i modeli koji imaju i lim i kablove samo nisu u fabrickoj kutiji sta god to znacilo....
mozda ima u cenovniku ali ono sto sam ja gledao u prodavnici je bilo bez icega

Samo u krajnjoj nuždi i ako ti hitno treba jeftinija ploča a nema je u oglasima. Ja sam prošle nedelje kupio ploču. Prvu koju sam uzeo nije radila, pa sam morao da vraćam, kutija je bila od neke druge ploče i nije bilo ni jednog dodatka, ni kabla, ni limčića. Kad izračunam cimanje sa prvom neispravnom pločom i šetanje do tamo dva puta, oglas je bolja, možda i jeftinija varijanta, mada je i to lutrija. Moram da kažem da su bili jako korektni i pohvalio bih prodavce.

Nazad
Vrh Dno