patrola
Slavan
- Učlanjen(a)
- 13.10.2006
- Poena
- 319
U nekoj varijanti sam dosao do Fujitsu Siemens L1300 notebook racunara. Ekran je zagreban na dva mesta od po od prilike 2 santimetra u precniku. Sta se desilo? Coveku je na dva mesta slucajno prsnuo super lepak po ekranu :wall: Skidanje je pokusao da uradi ziletom :wall: sto je i uspeo. Medjutim malo je preterao. :wall:
Interesuje me da li neko zna nekog plasticara koji bi mogao da uradi reparaciju ekrana. I da li to uopste postoji. Zvao sam i Glass Service, ali su mi lepo objasnili da plastika ne moze da se polira jer bi potamnela, a i morala bi stalno da se prska vodom.
U ovlascenom servisu su odmah ponudili nov panel po jako "povoljnoj" ceni od par stotina evra! :wall:
pozdrav i hvala
Interesuje me da li neko zna nekog plasticara koji bi mogao da uradi reparaciju ekrana. I da li to uopste postoji. Zvao sam i Glass Service, ali su mi lepo objasnili da plastika ne moze da se polira jer bi potamnela, a i morala bi stalno da se prska vodom.
U ovlascenom servisu su odmah ponudili nov panel po jako "povoljnoj" ceni od par stotina evra! :wall:
pozdrav i hvala