Glenn
Čuven
- Učlanjen(a)
- 16.07.2008
- Poena
- 575

Developer: Competition Company
Publisher: Competition Company
Available: Coming Soon
Dobio beta kljuc pa odvezao par krugova. Prvi utisci su pozitivni. Igra dobro lici na ACC. Tacnije neki hibrid izmedju ACC i Automobiliste 2. FF poprilicno dobar out of the box ali nisam mnogo podesavao u detalje. Samo podigao jacinu i smanjio ga na 600 stepeni. Testirao sa T300RS + F1 addon. Handling auta je nesto dinamicniji nego u ACC. Mnogo vise detalja salje na volan dok je zadnji kraj auta "klizaviji" tako da je feeling kao da je osovinski razmak kraci. Nije nuzno losija stvar, cak sto vise, iga ce biti zanimljivija. Nisam stigao da vidim opcije kako stoji po pitanju setupa ali se nadam da nece biti setup wars kao u ACC i da ce ponuditi fixed system za takmicenje.
Dosta detalja imaju staze sto mi govori da su laserski skenirane ali poprilicno kaznjava izlazak van linija bez obzira na podlogu tako da za time attack ipak treba strogo drzanje unutar staze. Jako utice na grip.
Penalty system se cini identican ACC sto je ok.
Na kocenju je flat. Nema tezine auta i kocenje je linearno. Ne zanosi zadnji kraj tezinom sto baca na arkadu. Svaki put sam kocio prije vremena. Kocio sa 100% ili 70%, nekako zaustavlja isto. Vidim sad na gameplayu da mi svaki put registruje 100% pa cu pogledati sta je sa kalibracijom. T300 nije na listi. Tacnije, nije ni jedan thrustmaster, pa se mora manuelno kao u iRacingu.
Trenutna ponuda je:
Tracks:
•Hockenheimring
•Nürburgring GP
•Circuit de Spa-Francorchamps
•Autodromo Nazionale Monza
Cars:
•BMW M4 GT3
•Porsche 911 GT3 R (992)
•Mercedes-AMG GT3 2020
•Audi R8 LMS GT3 evo II
..sto je vise nego dovoljno za betu. Ali ne vidim nacina da aktiviram AI. Imaju opcije ali je gray out.
Grafika je outdated. Ne znam da li ce u buducnosti nesto raditi po tom pitanju. Sumnjam. Sve je na EPIC i izgleda koju godino starije. Mozda ciljaju na konzole. Ali u univerzumu kada je iRacing benchmark. Grafika nije faktor. Nije katastrofa. Po svom post-processingu baca malo na pCARS koji za nijansu izgleda ipak bolje. Performanse su sa druge strane odlicne ali ostaje da se vidi sa gridom od 30 auta. Ovako solo na SPA, sa EPIC postavkama, vrti se oko 90FPS sa 3070 na 1440p.
Game engine: UE 5.x
Game website:

RENNSPORT – More than a racing game
RENNSPORT is the Digital Motorsport that brings cutting-edge technology from professional sports to everyone by combining Racing Game, Esports and Community.
Detaljnije o igri:
Rennsport: 2024 road map, early access, gameplay, cars, tracks, & latest news
Rennsport is about to shake up the sim racing world. Here's everything you need to know about this new sim racing challenger.

EPIC link: