Na poslu imam server sa Windows Server 2003.Umrezeno je 5 racunara.Kuci imam XP Pro.Hteo bih da administriram server tipa zadavanje komandi scandisk,defragmentation i jos po nesto.Da li bi mi neko dao uputstvo kako to odraditi?Na serveru imam modem,isto i kuci.Znaci to bi se radilo preko dial-up konekcije telefonskom linijom.
Kako podesiti server,kako klijenta.Tu postoji jos jedna problem.Na poslu da bih dobio izlaz za poziv telefonom treba okenuti 0.Isto tako kad pozivam na posao javi se radnik na centrali koji prebaci na lokal.Da li je ovo moguce nekako zaobici?
Da, zaboravio sam na serveru postoji domen.
Znam da se na forumu ponavljala tema,ja sam pretrazivao ali nisam uspeo da nadjem tacno ono sto mene interesuje.
Unapred hvala
Kako podesiti server,kako klijenta.Tu postoji jos jedna problem.Na poslu da bih dobio izlaz za poziv telefonom treba okenuti 0.Isto tako kad pozivam na posao javi se radnik na centrali koji prebaci na lokal.Da li je ovo moguce nekako zaobici?
Da, zaboravio sam na serveru postoji domen.
Znam da se na forumu ponavljala tema,ja sam pretrazivao ali nisam uspeo da nadjem tacno ono sto mene interesuje.
Unapred hvala