Šta je novo?

remote control - daljinski za komp

• Začetnik teme Začetnik teme dawson
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
D

dawson

Guest
znam da je o ovome bilo reci na forumu ali nikako da nadjem topic-e o ovome....
naime imam IC i cuo sam da se moze namestiti da preko IC-a i univerzalnog daljinskog upravljaca mogu da upravljam kompom npr stisati uglasniti, nex song....itd znaci da koristim komp kao muzicki stub ali pri tom da ne moram da prilazim kompu kad god hocu da promenim pesmu ili slicno...koji softwer da koristim za to i kako sve ovo da izvedem 🙂

please help :wave:

Poslednja izmena:
girder -> search
ic koji imas, osim ako je pravljen za daljinski, najverovatnije nece raditi posao... tj ako je to irda, za prebacivanje podataka, nece da moze..

girder -> search
ic koji imas, osim ako je pravljen za daljinski, najverovatnije nece raditi posao... tj ako je to irda, za prebacivanje podataka, nece da moze..

imam i ic za daljinski koji sam dobio uz tv karticu... ali kako da namestim na primer da taj daljinski mogu da koristim i za windows media player ??? tv kartica mi je philips tv7131 tuner ....

Poslednja izmena:
Meni je kartica ASUS P7131 i nikako ne mogu da nađem plugin za Girder da bi radilo ono što mi treba. Ima li neko istu karticu i plugin?

Poslednja izmena:
Druga varijanta je direktna prepravka ini fajla preko koga se moze podesiti da daljinac radi sta hoces na kompu ali je jako komplikovano za objasniti. Neki clan broker je objasnio kako je tradio tu prepravku ovde (i tako za svaki program): http://arhiva.elitesecurity.org/t13008-1-Kontrola-Windowsa-daljinskim-od-Pinnacle-PCTV-kartice
Pa kad ovo vidite shvaticete zasto je jeb..a sa ini fajlom poslednje resenje.
Ja sam ovo zaboravio od kad sam sa pinacle-a presao na leadtek.

pitam se samo ima li potrebe budziti ista i zezati se kad postoje gotova resenja za neki 25 eura

osim ako ti treba ista od novih opcija koje 3.3.1 daje u odnosu na 3.2.9 (a verujem da ti ne treba), potrazi 3.29b koji je free...

datorec sta smatras pod "gotova" resenja?!?
ni jedno to gotovo resenje meni ne radi ono sve sto mi girder radi, onako kako JA zelim...
a i nisam nista budzio, instalirao girder+plugin... gml sam naravno sam isprogramirao...

Ja sam sa 3.2.9 imao problem,bagovao je na SP2 i slao send/don't send report posle odredjenog vremena. Popeo mi se na pajou! Sa 3.1.x nemam tih problema.

Nazad
Vrh Dno