Šta je novo?

Remote Access Auto Connection Manager

luka

Čuven
Učlanjen(a)
09.09.2000
Poena
619
imam problem sa Remote Access Auto Connection Managerom
hteo sam da ga iskljucim. kad sam ga iskljucio nisam mogao da pristupam sajtovima.
e pokusavao sam sve opcije. sad sam namestio da se ucitava automatski, ali sam podesio i opciju da mi ne daje opcije koji da zovem provajder kada neki program hoce da pristupi netu vec automatski pocne da okrece default.
ja bih najradije iskljucio sve to. da ne zove provajdera kad neki program hoce na net ili da mi opet da opciju kog provajdera pa da ja namestim dont ask me again unltil next time i log on.

hmm..
nisam bas siguran da sam 100% ukapirao problem, ali ajde da pokusam :) :
idi u control panel > internet options, okrenes tab connections.
Sledece 3 stavke su ponudjene:

Never dial a connection (ovo treba da ti stoji "stiklirano")
Dial whenever...
Always dial...

Ajd pa javi jel to bio problem :)

100% si ukapirao problem.
"Never dial a connection (ovo treba da ti stoji "stiklirano")"
vec je stiklirano. za svaki provajder.
logicno bi bilo da onda "nikad ne zove". e, al se tako ne ponasa.
dzukela zove.
najcrnje je sto mi je davao uvek opcije sta da radim, a ja ******, na kraju sam podesio da zove default vezu i da mi vise ni ne daje te opcije. sad uvek zove tako sto otvori konekciju ali samo u taskbaru, ne daje mi ni desnim dugmetom na konekciju. ako ne zelim da se kacim na net onda moram ctrl+alt+del........
ali je to samo privremeno jer posle pet sekundi ponovo otvara konekciju. dzukela. onda idem u services i iskljucim Remote Access Auto Connection Manager. ako hocu kasnije na internet moram ponovu u services i da ukljucim Remote Access Auto Connection Manager.

Nazad
Vrh Dno