Šta je novo?

REMAKE : Leasure suit Larry Reloaded

hi, my name is Larry!

Moj redosled je slican tvojem.
Kada se setim koliko sam noci probdeo u delu kada je larry na bazenu i kada treba da dohvati
grudnjak kupaceg kostima onoj ribi.
Inace, zavrsio sam sve tekstualne delove LSL-a.

Uh al sam igrao 7-nastavak kao besan... Nisam se odvajao od ove igre :)

jao koliko sam muka imao kao klinac, engleski nisam imao pojma, ali sam imao neki odstampani walktrough, pa pozovem taksi, i dok otkucam da udje u taksi, on ode, i tako 10 puta :D

a da ne pricam o onom pocetnom kvizu koji utvrdjuje da li imas dovoljno godina da zapocnes igru :D

Poslednja izmena:
Odlična vest

da da , morao sam da cimam ćaleta da mi odgovori.

meni najbolji deo je
Leisure Suit Larry 6
i sedmi deo je dobar

najbolje pitanje je bilo : sta znaci IBM ?
odgovor : Italian Branch of Mafia.

Leisure Suit Larry je prva avantura koju sam prešao bez ikakve pomoći (i ostala jedna od retkih). Potom sam prešao sve ostale delove koje je izdala Sierra On-Line. Ali kako je ovo drugi rimejk prve igre, ovo me ostavlja hladnim.

jao koliko sam muka imao kao klinac, engleski nisam imao pojma, ali sam imao neki odstampani walktrough, pa pozovem taksi, i dok otkucam da udje u taksi, on ode, i tako 10 puta :D

a da ne pricam o onom pocetnom kvizu koji utvrdjuje da li imas dovoljno godina da zapocnes igru :D

Hahahahaha i ja sam sa burazerom isto tako, on prevodi a ja kucam :D

Neki gamespot klinjo je spalio igru na lomaci. Smeta mu interfejs, zbunjujuci je. Ne valja ni sto je point and click. Eh, ove nove Bieber Ceca generacije, stvarno nisu nizasta.

Instant klinci. Najbolje bi bilo da se igra sama predje od sebe a da oni imaju najbolji score pa da se hvale pred drugovima kako su "pro":D

Neki gamespot klinjo je spalio igru na lomaci. Smeta mu interfejs, zbunjujuci je. Ne valja ni sto je point and click. Eh, ove nove Bieber Ceca generacije, stvarno nisu nizasta.

To je onaj koji je sa NFS serijala, presao na point & klik avanture.

Vrh Dno