Šta je novo?

Reklamacija maticne ploce

nemanjabgd84

Slavan
Učlanjen(a)
12.12.2007
Poena
425
Imam problem, pa bi pomoc dobro dosla ako neko zna.

Dakle, vrisnuo mi je jedan slot za ram na Gigabyte ploci.
Na memtestu krene da ludi kod 6tog testa i izbaci miloon gresaka...
Imam racun i garanciju.
Da li se ovo popravlja ili menja, ili vracaju novac?
Da li ce praviti problem ako odnesem plocu bez ogrinalnog podnozja za kuler, posto nemam pojma gde je, jer imam aftermarket kuler?
Garancija je od Ewe, a kupljeno je u Winwinu. Nosim u Ewe servis ili Winwin radnju?
Koliko moze da traje?
Razmisljam da odem sutra da kupim drugu plocu, da ne budem bez kompa dok je ova u servisu....

Pozdrav. Koliko znam, nosis tamo gde si kupio, dakle u Winwin. Takav kvar se ne popravlja, menja se cela ploca, ili ti vracaju novac ako nemaju adekvatnu zamenu. Moras vratiti originalno podnozje, jer u suprotnom mogu (i hoce :) ) da ti odbiju garanciju, jer sve moga biti originalno u fabrickom stanju da bi ti prihvatili garanciju. Sto se trajanja tice, duzni su po novom zakonu da te obaveste o statusu reklamacije u roku od 8 dana, a sama reklamacija traje 30 dana za tehnicku robu, i to je krajnji rok za resavanje

Mozes i direktno u Ewe (Nepo) ali ti je bolje u WinWin jer se onda primenjuje zakon o zastiti potrosaca. Onda WinWin mora da cima Ewe a ne ti.

Da li si siguran da je otisao slot a ne memorija? Da li ta memorija radi u drugom slotu bez Memtest gresaka?

Mozes i direktno u Ewe (Nepo) ali ti je bolje u WinWin jer se onda primenjuje zakon o zastiti potrosaca. Onda WinWin mora da cima Ewe a ne ti.

Da li si siguran da je otisao slot a ne memorija? Da li ta memorija radi u drugom slotu bez Memtest gresaka?

*****i iz Winwina su zahteftali racun na pogresnu garanciju. Otisao sam u Nepo i oni mi kazu da nije Ewe uvoznik. Odneo osle u Pin. Winwin, odnosno Alti ocinjem da izbegavam. Pisacu sutra danasnje iskustvo sa njima.:mad:

Taj modul u drugom slotu radi bez gresaka, isto kao sto onaj drugi modul u ovom slotu ima greske, na istom testu (6. test, 64 byte)

Nazad
Vrh Dno