Šta je novo?

Reklamacija diska - SMART pending sector count

danijel00

Čuven
Učlanjen(a)
08.11.2003
Poena
875
Jutros sam ustanovio da mi je pending sector count na primarnom disku 65.

Sistem se cudno ponasa vec par dana, zaglavljuje itd, pisao sam u linux temi...

Da li je ovo Altiju/Winwinu dovoljno da mi prihvate reklamaciju (ima 2.2 godine, tako smart kaze, a i garantni list..) ili ce prosto da ga prodrljaju mdhdd-om i da ga vrate?

Sigurnije bi bilo kad bi ga jos malo dotukao, jer gadno bi bilo da ga uzmu i drze mesec ipo dana i vrate ga posle, mesec ipo nije malo za dzabe da cekas.

To i ja mislim, ali kontam ima ljudi koji rade/radili za emmi/winwin/alti pa ce mozda neko da se smiluje da mi kaze iz prve ruke...

ovako sam bas u k-cu ni tamo ni vamo... a znam da ce crci kad mi bude najvise smetalo...

tesko da ce se neko tako javiti, svi beze od reklamacija ko djavo od krsta ***..

Cudno... ja kad sam reklamirao disk posto tu popravke nema bilo je ono sacekaj 5 minuta, prikljucili, pustili fabricki softver koji odmah kaze da li je za zamenu ili ne i kraj.

Smesno je da se uredjaj koji se ne popravlja drzi i 1 dan...

P.S. nije u pitanju ova firma....

Poslednja izmena:
Ja sam do sada reklamirao 5-6 diskova u Emmiju (Alti, njima i saljes) (nije da je to mnogo jer sam kupio 30 puta vise od te cifre) i sve je bilo ok cak i ako hd sentinel kaze da disk nije jos za zamenu oni su mi zamenili jer sam ja lepo opisao problem, tako da nemas brige, samo ti njima posalji disk i na papiru detajno opisi kvar i sta ti se sve desava!

Poslednja izmena:
Ljudi imam hard koji je za reklamaciju, star 1 god. ali problem je sto sam negde zaturio fiskalni i garanciju, hoce li mi u servisu uvaziti reklamaciju, imaju valjda neku evidenciju kao ser.br. harda i tome slicno? ili sam u problemu

U problemu si.

Nazad
Vrh Dno