Šta je novo?

Reklama za Beotelov ADSL... a vi kako te?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Sylvester

Čuven
Učlanjen(a)
23.05.2004
Poena
620
Jel video neko novu Beotelovu reklamu za ADSL... Pogodite ko je u glavnoj ulozi :D Nisam se skoro ovako smejao :d :d

Ko nije video, evo link

Vidi se da je nasilni pokusaj imitacije originala. Ne svidja mi su uopste. Majke mi :)

P' dooobro... :) Meni se svidja ideja... Kako li su ga iskopali? :D

Primecuje se velika kolicina napumpanosti i izvestacenosti. Mada je simpatican pokusaj, da su se jos malo namucili, bilo bi super.

Ne znam, meni je ciga super, kad god bih odgledao klip nakon kojeg je postao zvezda bilo mi je i tuzno i smesno. Nadam se da konta zasto je postao popularan i da je za reklamu dobio pristojan novac. Sve u svemu, reklama je OK.

Mogu se kladiti da su ga izlevatili, i da je odradio reklamu za novi duks i carape.. :mad:

Pa tako nesto

Nije ni ovo lose ali nemoze ni da se poredi sa onim starim dobrilm originalom

E, ali meni je ciga mnoooogo simpatican bio jos u onom prvom video klipu koji ga je nacinio "poznatim" ... znaci, nikada nisam pomislio nista lose o njemu. :) Stvarno ne pamtim da sam video simpaticnijeg cigu. :)

Manirizam. Ništa više...

Svasta, pa manirizam je onda svaki film, svaka reklama, svaki spot...
Ideja je super, jedino ne bih zeleo da je nIce Cream u pravu za sto postoji sansa, ali to nikada necemo saznati.

Manirizam = izvestacenost ili usiljenost

Sta je vama , covek je postao mega zvezda!
Zamislite samo kada ga srecu klinci u parku i dobacuju "kako^te, majkemi, kad^e".
I fantastican nacin da se promovise brzi internet od strane nekog provajdera!

Ideja je više nego originalna, nego... će izađe na televizor? Kade? :smash:

Ronnie Coleman je napisao(la):
Manirizam. Ništa više...

A sta si ocekivao, glumu na nivou Gerija Oldmana? :trust:

Po meni, najbolja ideja za reklamu koju sam video na domacem trzistu zasad.

Poslednja izmena:
Ocekujem kontra-reklamu od konkurencije. I to na onu foru: prilazi devojka telefonskoj govornici i pita "Sta mislite o Beotel adslu?" a lik iznutra se okrece i odgovara "Ajde bezi u k*rac" :d

Ili recimo... Koliko ste godina cekali za ADSL? Pa ja 65 i moja baba i deda isto 85 i sve ukupno 300 godina! :D

nIce Cream je napisao(la):
Mogu se kladiti da su ga izlevatili, i da je odradio reklamu za novi duks i carape.. :mad:

Sto meni nisu ponudili reklmau za duks i carape, sve imam same krompiruse :) ...

Da li velika brzina ADSL moguca za malo para kod nas? "To nije istina...." :D

Poslednja izmena:
Ili bi mogli da intervjuisu Mishu Tumbasa sta on misli o ADSL-u. "ADSL je moj dobar drugar i porucio bi mu da ne zabusava!" :D

Misha Tumbas nazalost nije u modi trenutno :( Pogledaj signature...

filipenko je napisao(la):
Misha Tumbas nazalost nije u modi trenutno :( Pogledaj signature...

A cekaj zar vam nije Misa novi trener?

Metalikaaaaaa, Metalikaaaa :d

Evo ga Simspon, konacno je nakon nekoliko godina docekao sansu :d Ako, ako, i treba, ko zna koliko ce jos godina cekati ovakvu priliku :)
Steta sto odose Trifa i Zika iz basketa, mogli su komotno da reklamiraju zamrzivace, bilo je hladno prosle sezone - rekordnih minus 36 :p

Poslednja izmena:
Pa i ne mora nesto dugo da ceka, vi ste svakih par godina u minusu...

PS. offtopic, al nisam mogao da izdrzim, ako smeta izbrisite...

Прва петарда код куће
Све катастрофе доживео је на гостовањима:
ДИНАМО ДРЕЗДЕН – Партизан 6:0 (1970/71)
ВАШАШ – Партизан 6:1 (1956/57)
ЈУВЕНТУС – Партизан 5:0 (1961/62)
ВИДЕОТОН – Партизан 5:0 (1984/85)
КРОАЦИЈА – Партизан 5:0 (1997/98)
КЕЛН – Партизан 5:1 (1974/75)
РАПИД – Партизан 5:1 (2001/02)
СЛАВИЈА – Партизан пп 5:1(2002/03)

Sylvester je napisao(la):
Ili recimo... Koliko ste godina cekali za ADSL? Pa ja 65 i moja baba i deda isto 85 i sve ukupno 300 godina! :D

E OVO bi bila reklama :D :d :D

Presavio sam se od smeha kad sam video reklamu. Ali ipak original je ipak samo jedan. Vidi se kako je na kraju "vestacki" rekao majke mi. ADSL u Kostolac bre. xexexe

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno