Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Nije problem oce raditi , verovatno hoce (u praksi se pokazalo) ali zasto ti je tesko da odvojis 50minuta vremena da dignes sistem i instaliras drajvere?! Mislim u svakom slucaju bice bolje.
Reinstal sistem 1 sat vremena posla , mada nista nece skodit da nastavis na tom sistemu(ako instaliras drajvere normalno) , ja sam tako isto pre nekoliko godina na starom racunaru promenio plocu , i nisam ga reinstal sve je radilo savrseno i onda sam ga prodao posle nekoliko meseci , tad sam uradio reinstal i zavrsena prica o njemu
A sta ako nece da proradi?Mislim na w7.Zamenio sam 945 sa 965 plocom.Pokusavam sa startup repair i nece.Radilo je na xp,ali ovde izgleda jok!Cimanje mi dizati nov sistem zbog stare tv karte.Skinuo sam zilijardu drajvera za nju,pa kako sad da ga ponovo ubodem.Ima li kakav recept za gazenje stare instalacije,tj popravku?
pa ako znas koja ti je tv kartica skini 1 drajver sa sajta proizvodjaca i mora da ti radi , pa pregazi staru i digni nov sistem nije to nikakav problem...