Šta je novo?

Reinstalacija

tamash

Slavan
Učlanjen(a)
04.01.2007
Poena
319
Uzeo sam novu ploču (stara: Biostar TA770E nova: Gigabyte GA870-UD3)

Da li je potrebno staviti novi operativni sistem, ili će raditi i sa starim

Nije problem oce raditi , verovatno hoce (u praksi se pokazalo) ali zasto ti je tesko da odvojis 50minuta vremena da dignes sistem i instaliras drajvere?! Mislim u svakom slucaju bice bolje.

Ma svakako ću ja preinstalirati sistem, nego mi je instalacija na hardu. Stalno me mrzi da narežem.

Usb flash je cudo :D

usb flash je čudo, ali ni to nemam spremno :wall:

Ali nadjes jedan kupis 1gb ako je xp malo vise ako je 7ca recimo 4gb sada novi su 1gb 400dinara 900dinara 4gb i stavi sistem i nediras..

DVD 12din, narežeš i ne diraš :d . Šalim se, ako će raditi sa novom pločom a da joj ne škodi onda ću narezati i gotovo

instaliraj nov os taman da se lepo drajveri prilagode, znam da je cim....
uzeo si extra plocu! svaka cast

Reinstal sistem 1 sat vremena posla , mada nista nece skodit da nastavis na tom sistemu(ako instaliras drajvere normalno) , ja sam tako isto pre nekoliko godina na starom racunaru promenio plocu , i nisam ga reinstal sve je radilo savrseno i onda sam ga prodao posle nekoliko meseci , tad sam uradio reinstal i zavrsena prica o njemu :)

A sta ako nece da proradi?Mislim na w7.Zamenio sam 945 sa 965 plocom.Pokusavam sa startup repair i nece.Radilo je na xp,ali ovde izgleda jok!Cimanje mi dizati nov sistem zbog stare tv karte.Skinuo sam zilijardu drajvera za nju,pa kako sad da ga ponovo ubodem.Ima li kakav recept za gazenje stare instalacije,tj popravku?

pa ako znas koja ti je tv kartica skini 1 drajver sa sajta proizvodjaca i mora da ti radi , pa pregazi staru i digni nov sistem nije to nikakav problem...

Nazad
Vrh Dno