ovo kao da sam ja rekao! 😀 slazem se 100%!bazdi je napisao(la):Moja preporuka: samo kad deluje da će otkazati poslušnost( smrzavanje, blue screenovi, resetovanje, nestajanje podataka, odbijanje pokretanja vitalnog software-a).
...reinstaliraj windows samo kada ozbiljno počinje da te nervira...a čak i tada možda nije do windowsa nego do hardware-a
bazdi je napisao(la):Moja preporuka: samo kad deluje da će otkazati poslušnost( smrzavanje, blue screenovi, resetovanje, nestajanje podataka, odbijanje pokretanja vitalnog software-a). Moj Xp radi već 2 godine i preživeo je nekoliko migracija(hardverskih) i service packova. Koristi neki program za registry (mechanic) i antivirus - reinstaliraj windows samo kada ozbiljno počinje da te nervira...a čak i tada možda nije do windowsa nego do hardware-a
DusaN je napisao(la):word
Meni win radi nesto malo manje od 2 godine i radi apsolutno isto kao kada je instaliran, a puno toga je preziveo 🙂
Genghis Khan je napisao(la):Normalno je da mislish da ti win radi isto kao kada si ga instalirao (ne uspori on odjednom pa da ostesh) ali prrobaj sada ponovo da ga instalirash pa cesh videti. Nema teorije da radi isto sem ako ti se rad na kompu svodi na kuckanje u wordu...
DusaN je napisao(la):Nema sta da mislim da radi isto, radi isto. Uverio se X puta.
Aha, ok ajde nek' bude da kuckam u wordu, a na sta se tebi svodi rad na kompu kada instaliras win svakih par meseci?
evo i ovo moram da kvotujem, kao moje reci, jer se slazem 100%...DusaN je napisao(la):Hm, a sta ako ti kazem da i ja skidam kojesta sa neta, instaliram, posle brisem, izmedju ostalog kuckam ponesto i u wordu, odigram koju igricu, koristim komp kao audio/video centar, home enternainment... i apsolutno sve radi kao prvog dana kada je instaliran win, ali apsolutno sve, stabilnost, brzina... I idem na kojekakve sajtove takodje
Marti Misterija je napisao(la):NE POSTOJI adekvatan nacin za ciscenje reg baze osim format c pa sve iz pocetka.... To je apsolutna istina. Ne verujem da postoji win koji radi isto kao i pre dve godine, jednostavno to je nemoguce.
DusaN je napisao(la):word
Meni win radi nesto malo manje od 2 godine i radi apsolutno isto kao kada je instaliran, a puno toga je preziveo 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari