Šta je novo?

Reinstalacija sistema-treba li nešto da znam???

Bishop

Slavan
Učlanjen(a)
11.07.2007
Poena
350
Ćao ljudi,

Nabavio sam neki laptop, pa planiram da ponovo dižem sistem. Instalirao bih XP SP2 koji već postoji na njemu-tako da to ne bi trabao da bude problem. Imam sve drajvere.

Zanima me da li treba na nešto da obratim pažnju pošto nikada nisam dizao sistem na lap-top-u? Na desktopu sam radio nebrojano puta:wave:

Ako već ima XP SP2, zašto ti hoćeš da uradiš to isto?
Ne znam da postoji ikakva razlika od instalacije na desktop mašinu, sem ako nemaš optički uredjaj pa moraš pripremiti instalaciju sa harda ili usb-a.
Ako imaš recovery particiju a to možeš utvrditi pogledom u My Computer postojećeg XP-a, ostavi je, ne diraj, ne formatiraj...

Ako već ima XP SP2, zašto ti hoćeš da uradiš to isto?
Ne znam da postoji ikakva razlika od instalacije na desktop mašinu, sem ako nemaš optički uredjaj pa moraš pripremiti instalaciju sa harda ili usb-a.
Ako imaš recovery particiju a to možeš utvrditi pogledom u My Computer postojećeg XP-a, ostavi je, ne diraj, ne formatiraj...

Pa hoću da reinstaliram sistem jer ovaj brljavi. Imam optiku i nemam recovery perticiju:wave:

Samo zavisi da li ces imati problema sa sata driverima za hdd.Ostalo je sve regularno..

Poz

Nazad
Vrh Dno