Šta je novo?

Regnum Online

White_Dragon

Slavan
Učlanjen(a)
13.11.2004
Poena
319
Regnum online je potpuno besplatna MMORPG igra koju (jos uvek) radi argentinski razvojni tim pod imenom NGD.
Sinoc mi je bilo dosadno pa rekoh da je probam, igra je teska samo 313mb.
Igra se koliko sam primetio jos uvek nalazi u beta testiranju, i na prvi pogled bugova nema ili ima nekih sitnih i iako je beta sasvim je korektno je igriva.
Elem prica se svodi na to da postoje 3 zaracene strane koje se bore za prevlast u tom svetu svaka strana pocinje iz svog coska mape i sto se vise priblizavate centru nailazite na vise konflikta sa 2. frakcijama.
U igri postoje 3 klase (Warrior, mage i archer) koje se specijalizacijom na 10. lvlu dele na dve podklase (za ofanzivno i defanzivno igranje).
Maksimalan njivo za sada koliko sam video je 50. nema nikakvih crafting/gathering profesija sva oprema se kupuje od vendora ili moze biti u vidu quest rewarda ili dropa.
PvP strana igre se bazira da sa grupom igraca napadate nepriateljska utvrdjenja i osvajate ih (nisam siguran kako to ide verovatno borba sa guardovima i slicno ne verujem da se bavite opsadom).
PvE ne znam na cemu se bazira na visokim lvlima ali verovatno je u pitanju neki primitivni raiding :) .
Igru igraju vecinom spanci i argentinci ali ima i igraca iz evrope iako u chatu preovladjuje spanski jezik.
Modeli karaktera ok izgledaju dok sve ostale texture zaostaju.
Licno mislim da ovaj mali rpg moze pruziti zabavu na neko vreme za one koji se organizuju sa par drugara da krenu da igraju ali nista spektakularno se ne moze videti, eto jedino ta prednost sto je skroz dzabe.
Ovo je adresa site-a pa pogledajte ako vas interesuje :http://www.regnumonline.com.ar/index.php?l=1

I da ne zaboravim igra je u osnovi na spanskom jeziku :p ali se to moze promeniti na engleski u opcijama kada se startuje launcher. Ne morate se brinuti za voice cover na spanskom ipak je igra teska 313mb-a nista od voice covera :)

Svidja mi se vidimo se na bojnome polju!

Poslednja izmena:
Vrh Dno