Šta je novo?

Registracija .com domena ?

Gargoyle

Čuven
Učlanjen(a)
03.12.2002
Poena
619
Molim vas za pomoc posto ovo nikad nisam radio, naime želim registrovati .com domen, i to na taj način da sam posedujem kontrolu nad njim, znaci ne da mi to uradi provajder i da oni drze sve podatke, vec da sam imam pristup kontrol panelu domena, DNS podesavanju i svemu ostalom. Pa vas molim za savet kako to uraditi, dakle koji registar preporucujete, da su neke pristojne cene i usluga. Pretpostavljam da je lako, ali molim vas za savet? Hvala.

Ja bi ovo, a da nema nekih dosadnih registracija, samo da izaberem, uplatim i gotovo.
Jel ima tako nesto - zna neko ?

Pa upravo na www.dynadot.com izabereš ime domena, platiš karticom i to je to!

Gargoyle je napisao(la):
Molim vas za pomoc posto ovo nikad nisam radio, naime želim registrovati .com domen, i to na taj način da sam posedujem kontrolu nad njim, znaci ne da mi to uradi provajder i da oni drze sve podatke, vec da sam imam pristup kontrol panelu domena, DNS podesavanju i svemu ostalom. Pa vas molim za savet kako to uraditi, dakle koji registar preporucujete, da su neke pristojne cene i usluga. Pretpostavljam da je lako, ali molim vas za savet? Hvala.

Moja preporuka www.netfirms.com. 4.95$ prva godina i sve što si gore naveo.

Crash Owerride je napisao(la):
A jel imaju oni sistem "30 day money back guarantee" ??

Pojma nemam, fala Bogu nije mi ni trebalo :smoke:

Zanima me samo jel postoji 30 day money back kod kupovine domena

Ne postoji money back guarantee za registraciju domena.

Postoji samo mogucnost brisanja novoregistrovanog domena i to u roku od tri dana od dana registracije (npr. u slucaju da je registrovan domen koji sadrzi gresku u kucanju, i sl.).

Zakupio sam domen kod dynadot.com, i mogu reći da su fenomenalni, kontrol panel lak za upotrebu, registracija domena u roku od 5 minuta, podrška - živi ljudi odgovaraju na email u najkraćem roku ... Hvala outlaw 🙂

Crash Owerride je napisao(la):
magnus je napisao(la):
Moja preporuka www.netfirms.com. 4.95$ prva godina i sve što si gore naveo.
Your Domain Name Includes:

* 1 e-mail account @ your domain name
* Parking page
* web-based DNS management
* 24/7 technical support

1 e-mail account!!
ok, valjda ljudi nude registraciju domena i onako usput da za dž parkiraš domen i 1 mail dok se ne snađeš.

Nazad
Vrh Dno