Šta je novo?

Registacija domena i hosting???

Toshiba

Slavan
Učlanjen(a)
29.04.2005
Poena
304
Napravio sam web prezentaciju i sada treba da je predstavim javnosti i treba da registrujem domen i izaberem hosting. Pomozite mi prilikom izbora.
Hteo bi da registrujem domen com. i da bude registrovan na moje ime kako bi u slucaju menjanja hostinga zadrzao domen.
Hosting treba da bude bar 50mb i 50GB transfera.
Koju firmu mi predlazete.

Xm, znas kako obicno u tome ide ono koliko para toliko i muzike :)

Evo pad dobrih, koje ja koristim i sa kojima imam dobra iskustva :

www.dunex.co.yu - 21€ Lite paket
www.beotel.yu - Skuplji malo, ali always on :)
www.verat.co.yu - izbegavati :)
www.hostingcentar.org - za sada nemam nesto mnogo iskustva, na njemu sam 2 meseca i za sad je ok... Dosta prostora, protoka za male pare...
www.loopia.co.yu Ok su, ali su shkrti kod protoka :)

....

P.S. Svaki od tih hosting kompanija registruje domen i on je tvoje vlasnistvo dok god ga placas :)

Poz.

Da, istanco sam zaboravio, i sa njima sam imao bas dobra iskustva...

Poz.

Pre neki dan uplatim kod www.ehost.co.yu ehost businese paket, za 1 dan mi je registrovan co.yu domen.

200 MB prostora na disku
50 GB mesecnog saobracaja
5 000 poddomena
5 000 POP3 naloga
5 000 FTP naloga

2 MySQL baze
1300 dinara (sa porezom) / godisnje [15€]

za sada zadovoljan i podrskom i brzinom

I moj domain se hostuje na e-host-u i stvarno imam samo rechi hvale za njih. Jedina sitnica koja me malo nervira je to shto im treba 2 meseca da poshalju original fakturu.

Ja sam ehost-u poslao mail, da mi odgovore nesto oko paketa, da bih registrovao host i zamenio DNS servere... Odgovor na taj mail sam dobio jedno 15 dana kasnije, i to da je moje pitanje upisano u bazu pitanja, blabla...

Onda sam cekao odgovor i posle jos 10 dana sam dobio da je doslo do greske i da nisu videli moj mail... Onda sam ih opet pitao, i nisam dobio odgovor jos 7-8 dana, poludeo sam, i registrovao na drugom mestu gde je sve bilo ok :)

Kasnije sam naiso na neke price da dechko koji drzi ehost zivi u kovinu a studira u BG-u, i da kad ode kuci na vikend on proveri mailove i sredi sta ima... To su samo glasine, koliko su tacne ne ulazim u to, ali ja imam lose iskustvo sto opet ne znaci da ehost nije ok...

Toliko od mene...

Poz.

Nazad
Vrh Dno