Šta je novo?

Refresh ?

Algonkin

Slavan
Učlanjen(a)
02.09.2007
Poena
301
Elem, instalirao sam Airborne, namucio me je dosta...... mislim da moj problem nema veze sa tim, ali ajde.... Uglavnom, posle instalacije igre, komp se restartovao i ja jovo nanovo. Ali, u jednom momentu je monitor otisao na standby, i pojavila se kocka sa necim kao refresh, bla bla. Kao kada izvadis konektor od graficke.. posle restarta je sve proradilo ok, ali me zanima sta se to dogodilo, tj. da li je neko imao slicna iskustva ? btw, refresh na monitoru je 75 hz, a monitor je Samsung 793 s, i kada stavim refresh rate na 85 hz, malo je mutnija slika

to ipak zavisi od grafe.Da li si je OC,ako jesi vrati na normalno pa probaj

to se i meni desavalo na samsungu 793df, kod igre fear, ali mislim da je to ipak do graficke, posto je pocela da zeza i kod hl2, doduse grafa mi je fx5200 pa sigurno nije uspela da potera te zahtevne igre. Sto se tice osvezavanja, taj monitor bi morao da osvezava 85Hz u optimalnoj rezoluciji (1024X768), to je ubedljivo najlosiji monitor koji se pojavio kod nas. svaki 3. nesto zeza. Drugaru se posle garantnog roka blago zamutila slika. edy11, grafa koliko vidim mu je klokovana, smanji vrednosti pa probaj.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno