Zdravo, uzeo sam nedavno redmi note 13 običan, unapredio sam na hyperOS, primećujem probleme sa customizacijom izgleda lock screena kao i always on displeya, preciznije tranzicija (onaj smooth prelaz sa lock screena na always on display) koju su predstavili ne radi uopšte bar meni. Umesto sve da bude bez greške tranzicija se uopšte ne primećuje treba par sekundi da mi se pojavi always on dispay i kad se pojavi npr. vreme na displayu blicne par puta i tek onda ostane onih 10 sek. U podesavanjima sam OMOGUĆIO tranziciju ali i dalje ne radi.
U pitanju je 1.0.3.0. UNHMIXM verzija hyperOS-A, zanima me da li se još neko susreće sa tim problem i kako se može rešiti ili je to jednostavno bag samog sistema za ovu verziju.
Moj burazer ima redmi note 13pro+ 5G i kod njega tranzicija radi BEZ GREŠKE.
Zaboravio sam gore da napomenem da u opciji promeniti izgled lock screen-a nemam uopste opciju MAGAZINE.
Bio bih zahvalan da podelite iskustva jer me ovo jako živcira pogotovo što sam sve probao da rešim i opet ništa. Hvala unapred na odgovoru😁.
U pitanju je 1.0.3.0. UNHMIXM verzija hyperOS-A, zanima me da li se još neko susreće sa tim problem i kako se može rešiti ili je to jednostavno bag samog sistema za ovu verziju.
Moj burazer ima redmi note 13pro+ 5G i kod njega tranzicija radi BEZ GREŠKE.
Zaboravio sam gore da napomenem da u opciji promeniti izgled lock screen-a nemam uopste opciju MAGAZINE.
Bio bih zahvalan da podelite iskustva jer me ovo jako živcira pogotovo što sam sve probao da rešim i opet ništa. Hvala unapred na odgovoru😁.