Šta je novo?

Redmi Note 11 Pro + 5g

Knez993

Zapažen
Učlanjen(a)
02.04.2023
Poena
11
Pozdrav, pojavio mi se problem prilikom azuriranja MIUI sistema sa 14.0.2 na 14.0.3. Tacnije sistem preuzme, azurira trazi restart i prilikom pokretanja sistema baci me na bootloader i kaze da nije moguce instalirati update na uredjaj. Posle nekoliko pokusaja restarta telefona i kacenja na USB sistem se vratio u normalu.Ne usudjujem se ponovo da probam da ne bih nesto zeznuo.Ako neko zna u cemu je problem neka pise, bio bih zahvalan.U pitanju je globalna verzija.Hvala

Zasto se o ovom najjacem modelu 11 serije slabo pise? Neke recenzije sam trazio slabo nesto ima o njemu.. Jel 11 pro + namenjen za globalno trziste? i vredili ga sad u 2023 godinu uzimat?

Ja uzeo ovaj telefon pre nekih mesec dana. Prvi xiaomi koji sam imao je RN 4 (ono kad se pojavili pre 5-6 god) , pa RN8 pro, i sada RN11pro 5G. Ono što je interesantno je da sam se nakon četvorke oba sledeća puta razočarao u modrl sledeći. Ali najveće razočarenje mi je ova jedanaestica pro 5G. Ne bi preporučio nikome iskreno, koči, baguje, secka... Xiaomi više nije brend koji nešto vredi. Vidi se da su ušli u pare i sada samo štancaju. Zaobiđite 11pro5g posebno.

Sto se tice 11 Pro plus 5g bio sam zadovoljan do pre mesec dana dok se nije desio apdejt.Otisao u servis sredili ga i ondaa...Baseband verzija ne prepoznaje nista "unknown" ne radi sim kartica..Sad ili je cip u pitanju ili je samo do apdejta,ne znam ali da sam znao da cu ovakav problem da imam sa ovim telefonom nikada ga ne bih uzeo..

Sto se tice 11 Pro plus 5g bio sam zadovoljan do pre mesec dana dok se nije desio apdejt.Otisao u servis sredili ga i ondaa...Baseband verzija ne prepoznaje nista "unknown" ne radi sim kartica..Sad ili je cip u pitanju ili je samo do apdejta,ne znam ali da sam znao da cu ovakav problem da imam sa ovim telefonom nikada ga ne bih uzeo..
Kako si uzeo preko paketa ili ...!?

Nazad
Vrh Dno