Izvini te jel ste dobili ili mislite da će biti dostupan Hyper OS !?Izgleda biće
Izvini te jel ste dobili ili mislite da će biti dostupan Hyper OS !?Izgleda biće
Hvala puno !Komšijo video sam na Telegram da rade na tome, samo biće na Androidu 13, kao i za još neke telefone.
Pozdrav iz Niš
Bice, samo moras da sacekas, cak ni mi sa serijom 11, jos nismo dobili, pise Q2, verovatno ce za vas Q3Izvini te jel ste dobili ili mislite da će biti dostupan Hyper OS !?
Pravo pitanje ali meni radi aplikacija ali po nekad iskaču i reklame .😀Pozdrav, na note 10 pro koristim privatni dns kako ne bi bilo reklama (dns.adguard.com), međutim onda ne radi a1 aplikacija. Da li ima još nekog rešenja, ili je rešenje instalacija custom roma? I da li se gubi garancija ako se instalira custom rom?
Garancija na taj telefon je odavno istekla..Pozdrav, na note 10 pro koristim privatni dns kako ne bi bilo reklama (dns.adguard.com), međutim onda ne radi a1 aplikacija. Da li ima još nekog rešenja, ili je rešenje instalacija custom roma? I da li se gubi garancija ako se instalira custom rom?
Bravo tako se i kupuju uređaji .Moj je pod garancijom, kupljen pre nekoliko meseci u radnji.
Ok. Nisam znao da je telefon još uvek u prodaji.Moj je pod garancijom, kupljen pre nekoliko meseci u radnji.
Ovakav model sa svojim referencama zaslužio je da još bude u proizvodnji .Ok. Nisam znao da je telefon još uvek u prodaji.
Ne razumem, ja imam 14.0.8 dosao je ota update najnormalnije.Loša vest:
Dobra vest:HyperOS Updates fail to reach in 5 Xiaomi devices - Tech Mukul
HyperOS updates are becoming famous day by day, but still HyperOS for China is much better than the Global. Here I will show you which mid range devices they will not provide the latest upgrade. HyperOS is based on Android 13 as well as on Android 14, but they will not provide this upgrade to...techmukul.net
Proverio i funkcioniše. Instalirao sam MIUI 14.0.6.0. TFFRUXM od Poco M5S, imao sam RU rom.Update HyperOS now using Rename Trick 2.0 in Xiaomi devices - Tech Mukul
HyperOS updates are now available in multiple Xiaomi devices which is an incredible news for the users. Due to the hype of this update, users want to update to new OS at the same time when it releases. And if you want to know the information of the HyperOS updates, so you can join my Telegram...techmukul.net
Pa sad da li je stiglo ažuriranje ili ne !?Pročitaj malo bolje. Radi se o ažuriranju na HyperOS, a ne o MIUI 14.0.8 na Android 13.
1. Čovek lepo reče - još nije. Eventualno u q3..Pa sad da li je stiglo ažuriranje ili ne !?
Da li treba ažurirati telefon ili ne ?
E to Vi meni napiši te 😄
Ja sam još na Mui 12.57 i android 11 sve aplikacije super rade,I definitivno, RN 10 Pro ostaje na Android 13 i MIUI 14. Ništa od HiperOS-a...
Znači to beše to ...sad može da bude samo stara igračka 😀Neće ni da dobije. Završio sa podrškom, kao i cela RN10 serija.
Redmi Note 10 Pro ROM Download: latest update MIUI 14, Android 13
Download Redmi Note 10 Pro sweet firmware & flash file from official website. Latest MIUI 14 and Android 13 update for M2101K6G (Global), M2101K6T (Thailand), M2101K6R (Japan)miuirom.org
Ma ja njega čak i ne koristim više je u fioci nego li u ruci 😀Ne mora da znači, ako nije ulubljen ima on još da radi.
Ma ja njega čak i ne koristim više je u fioci nego li u ruci 😀Ne mora da znači, ako nije ulubljen ima on još da radi.
Za ovo drugo što ste pitali ,uradi samo restart ili vrati na fabrička podešavanja ?Na zvaničnom HyperOS Update sajtu se pojavio Custom HyperOS ROM???
Je l' neko isprobao ovo? Ovo je očito prerađena verzija HyperOS-a za RN 12 Pro 4G jer je taj model bukvalno, prepakovan RN 10 Pro.
Xiaomi Redmi Note 10 Pro (sweet) | HyperOS Stock Firmwares & ROMs & Updates
Download the official HyperOS Stock Firmwares & ROMs & Updates for Xiaomi Redmi Note 10 Pro on HyperOS Updates! If you don't know how to install ROM, guide is also here! Be up-to-date with HyperOS Updates.hyperosupdates.com
Nego, godinu i po dana imam RN 10 Pro i 2x mi se do sada pojavio problem o kome vidim da su pisali portali...
Jdadnostavno, telefon se zamrzne i ne reaguje (kao kad je ugašen). Kad zadržim Power tipku blago zavibrira i počnu polako da se pojavljuju zelene linije na ekranu (od jedva primjetnih do potpuno zelenog ekrana).
Dužim držanjem Power dugmeta telefon se restartuje i nakon ponovnog pokretanja, sve normalno radi.
Je l' imao neko ovo iskustvo? Je l' ovo samo softverska greška?
?Update HyperOS now using Rename Trick 2.0 in Xiaomi devices - Tech Mukul
HyperOS updates are now available in multiple Xiaomi devices which is an incredible news for the users. Due to the hype of this update, users want to update to new OS at the same time when it releases. And if you want to know the information of the HyperOS updates, so you can join my Telegram...techmukul.net
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari