Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Elem imam neku integrisanu SiS-ovu graficku kartu medjutim nema redhat podrsku za nju pa jel neko zna neki sajt sa driverima za graficke karte za linux naravno?
pozdrav
Na skoro svim distroima X server je isti - XFree86, tako da nema veze sa RedHatom, nego sa X-om.
Za drajvere idi na njihov sajt i vidi za doticni drajver. Ukoliko ne radi OK, vidi da se vratis na stari v3.3.6 posto si najverovatnije dobio neki v4.x verziju. Takodje postoji tamo update na 4.2.1, a sprema se i v4.3
Ja sam bez problema prolazio na laptopovima sa SiS630 cipsetom (koji imaju integrisanu sis grafiku) - u /etc/X11/XF86Config-4 pod device za graficku je stajalo "sis" ako se ne varam.
Da bi ti X radio, mozes pod driver u XF86Config-4 da stavis "vesa" i to bi trebalo da radi sa svakom grafickon - ne bas najbrze, ali dosta da dignes X i obavis sta imas (npr download odgovarajucih drajvera ).
Postoji drajver za SiS650 na www.sis.com.tw -> odes u download center, popunis svoj email i izaberes Graphics->Integration Chipsets->Linux.
Tu ima dva drajvera, jedan za Xfree v4.0.2, a drugi za v4.1.0 ako se ne varam. Velicina oko 230K.