Šta je novo?

Red Orchestra Ostfront

• Začetnik teme cesar millan
  • Datum pokretanja
C

cesar millan

Guest
skoro sam nabavio igru. u odnosu na sve multiplayer igre koje sam probao do sad, ovu cim sam pokrenuo bilo je "s neba pa u rebra". ni health bar, ni ammo indikator (znam da ovoga nema u jos dosta igara, al opet...), nemozes da prepoznas likove tako lako (il se jos nisam navikao), za tenk moras da uzmes posebnu klasu,..... arghh ukratko - extra! jedino sto mi za sada bode oci jeste kada puca mitraljez, vise lici na pulse laser nego na mg (jes da je ut2k4 engine, al to je ipak WW 2)

Dobro je da se neko setio da proba nesto drugo osim Counter Strike-a, BF2 i Call Of Duty ....

Red Orchestra je sjajna igra, ja sam je igrao dok je bila samo mod za UT2K4, sada kako je prerasla u StandAlone igru nisam imao prilike da probam online....

RO je samo jedan od sjajnih naslova koje krasi pre svega korak vise ka realizmu i bolesno dobra atmosfera (kad je frka izviriti iza coska :p )

Mnogo je dobrih taktickih shootera koje ovo podneblje treba da proba online :

GRAW
RS Raven Shield/Athena Sword
Red Orchestra
Operation Flashpoint
S.W.A.T.
Day Of Defeat Source
Armed Assault (uskoro) :D

izvite što dižem temu iz mrtvih , ali trenutno je na steam-u povodom D-day-a i izlaska Darkest Hour moda stvarno dobra ponuda za ovo ostvarenje ... 4.99$

mislim da se stvarno isplati ... serveri su dosta posećeni , a koliko sam video ekipa je OK .

Pozdrav svima... znam da ce uskoro da izadje RO2, i da je igra totlani vintage ali ima nas jos koji igramo. Ako je neko zainteresovan za malo ozbiljne pucachine neka se javi ovoj ekipi. Planiramo squad vs squad meceve i fali nam ljudi, svi zainteresovani su vise nego dobro dosli. Imamo svoj TS server...

Join @ http://steamcommunity.com/groups/prva_proleterska

Nazad
Vrh Dno