Šta je novo?

Red Baron

gx-x

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
20.02.2004
Poena
720
Nova mala simpaticna arkadna pucacina. Nesto poput onog Perl Harbour.

Grafika je maltene nikakva ali dovoljna, kapiram da je ovo pravljeno za zezanje u multiju :D

Ja sam je igrao gamepadom i nema nikakvih problema. Ima neki jednostavan singleplayer u kome se sa vremena na vreme pojavljuju neki malo zeznutiji avioncici kao protivnici.

Poslednja izmena:
Nije lose za ubijanje vremena. Mada si me podsetio na igru Red Baron koju sam igrao valjda kad sam imao 386 sto je bila extra simulacija za to vreme, lepe uspomene ;)

Mislim da je to ta, jos uvek imam negde disk, ali koliko me secanje sluzi mogao je da se bira i pogled iz kabine.

Ja sam jos prosle godine igrao neku igru pod nazivom Wings of honor:Red Baron.
Da li je ovo ista igra ili samo ima slican naziv?

Daj neki (zvanični) link.

Poslednja izmena:
Jel to ova igra ?

Ima i verzija od 190MB .

Inače kod mene je 50MB na HDD instalirana. Simpatična igrica, nema šta.

Poslednja izmena:
Ja sam imao slicnu igricu, mislim da se zvala isto, samo jos pre 5-6 godina, a ovo moram da probam definitivno.

Jel samo borba aviona ili ima i bombardovanja nekih ciljeva.

Ja sam imao slicnu igricu, mislim da se zvala isto, samo jos pre 5-6 godina, a ovo moram da probam definitivno.

Bila je jedna igra pod istim nazivom iz 2005 godine.

@Forp
Ima i bombardovanja raznih pokretnih i nepokretnih ciljeva.

nista specijalno

pi bre pa ovo ne moze ni u lanu da se pika :)

jel ima neki slichan arkadni naslov da moze u lanu (po mogucstvu ww1 avioncici )

Dobar je stari Airfix dogfighter, on radi u LANu, s tim što su u pitanju aviončići u punom smislu te reči - modeli aviona koji lete po kući, bombarduju podmornice u kadi i slično. Vrhunska zabava, pogotovo u LANu.

pa nisam znao da ne moze u LAN-u, bez veze. Pearl Harbour onaj bi trebalo da ima lan podrsku.

Vrh Dno