Šta je novo?

Red Alert

majsta

Slavan
Učlanjen(a)
10.11.2006
Poena
320
Pozdrav
Poslije mnogo truda konacno sam zavrsio instalaciju moje omiljene igre. Red Alert Aftermath.
Verzija 1.0 je velika 41 megabajt i namjenjena je za lan igru. Konacno sve radi na win XP, Me, 2000, dos. Nezahtjeva CD, ukljucene su mega mape 126x126. Instalacija je jednostavna, a i podesavanje protokola takodje.Pojacan je AL racunara, dodate neke nove mape, kao i mape sa kojima je jako tesko igrat protiv racunara. Sve verzije igre su ukupno testirane oko 3 godine. Hvala svima onima koji su me podrzali u ovom i koji su pomogli u testiranju. Molim sve one koji su nekad igrali ovo da se malo podsjete, da skinu igru i da probaju odigrat koju partiju u LAN-u. Garantujem vam da ce vas ubiti nostalgija...link je http://home.blic.net/pc81
poz

A možete da skinete i Command & Conquer: The First Decade, koji obuhvata sve C&C-ove do Zero Houra, i sve radi na Windowsu XP i u mreži.

Ok je taj pack ali je on ipak 1,75 giga sto vecina ljudi nemoze da skine...

Zapravo velik je 7.7 GB al nema veze :)
Baš sam ga skinuo juče i sve radi odlično :)

Poslednja izmena:
Јер та игра има неке везе се Ред Алерт 2 (оно кад ратују руси и амери па се ту убаци и онај психо лик)?

Zapravo velik je 7.7 GB al nema veze :)
Baš sam ga skinuo juče i sve radi odlično :)

uh zar toliko ja sam naisao na verziju preko torrenta http://www.torrentspy.com/torrent/8...ftermath_expansion_works_with_XP_and_LAN_play
i ako mozes postavi link odakle si to skidao, ako nije problem. Ova verzija sto sam ja radio je jako mala svega 40 mega i radi odlicno, mada bi doduse volio da vidim kako su oni to sve sredili.Konacno su se sjetili. A red alert 2 je vise po meni poboljsan graficki i pojednostavljen strategijski da bi vecina ljudi mogla uspjesno da organizuje napad i odbranu. Dakle po meni je puno olaksan.I uopste mi se nesvidja...

Zabranjeno je to što si sad uradio :)
Ali kucaj "The First Decade" na bilo kom torrent searchu.

Vrh Dno