Delija je napisao(la):Dakle, interesuje me koji receiver moze da se nabavi za ove pare (nov)? I gde? Koje su mu karakteristike?
Cale je napisao(la):Imas kod ovih u 4Audio u Carli Caplina (koji by the way imaju SVEGA od audio opreme, ali po jakim cenama), pred NG sam gledao, raznih stvari...
Npr Yamaha (sad se ne secam modela) sa Dolby digital decoderom i 5x100w, receiver i RDS i sve za oko 500 dem ili Technics slicnih karakteristika za 450.
Delija je napisao(la):Znam da danas vec za 300 dem moze da se dobije g***o od AIWA-e, pa me interesuje, koliko bih mogao da dobijem za polovnu Sony FD-H80 liniju (97' placena 1500 dem - 'ebi ga, vreme leti, 100% ispravnu (izgleda kao nova), ali bez zvucnika? Znaci CD, dupli dek (autorevers),dig. tuner.
Inace ako bih uzeo polovno, mozda je bolje da uzmem odvojeno pojacalo i tuner? Sta mislite momci?
P.S. Jos nesto, da li neko zna zasto su me izbacili iz clanstva na forumu? Morao sam ponovo da se registrujem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari