Šta je novo?

Realtek HD audio

Iskariot

Cenjen
Učlanjen(a)
27.03.2010
Poena
154
Realtek HD audio ,kad odem na control panel i preko testa cuju se svih 6 zvucnika pojedinicano ,al kad se pusti dal pjesma, dal film, igra ,cuju se samo dva frontalna, i to se desava na win 7,dok sa istim tim drajverima na XP radi sve ok 5+1
ima li neko savjet ?

Probaj da ukljucis Speaker Fill opciju.

Probaj da ukljucis Speaker Fill opciju.
To je resenje definitivno.
Jos jedno od resenja u slucaju muzike ako koristis Winamp recimo da skines neki od pluginova za pretvaranje stereo signala na 5.1 (virtual surround). Davno sam testirao te pluginove, ali se secam da su neki imali bolje rezultate od speaker filla. Ali kao sto sam naveo to vazi samo za winamp, tako da ti za ostatak zvukova i dalje treba speaker fill.

Poslednja izmena:
Bez plug-inova to odlično radi Jat Audio player, koristio sam ga dok sam imao 5.1 sistem, i bio vrlo zadovoljan :wave:

Poslednja izmena:
Na slici realtek HD audio manager panel. A manager se otvara preko ikonice iz control panela ili sa iste iz task bara ako je ukljucena da se prikazuje.

nema kume, to me i buni ... :S:

2d7x8hg.jpg

Poslednja izmena:
Najbitnije je da je problem resen...:) pozdrav

Da ne otvaram novu temu pitacu ovde , koristim slusalice primarno ali kada prikljucim zvucnike (2.1) ne dobijam nikakav zvuk na njima . Znaci jedino dobijam kroz ove front out ostali nista bas . Kako ja da premostim to da kroz sve jack-ove dobijam zvuk ? (obican stereo) na staroj ploci isti drajver sljakalo je normalno samo je pustalo ... doduse xp sad je win 7

Nazad
Vrh Dno