Šta je novo?

RealPlayer preko WiFi?

snakehunter

Slavan
Učlanjen(a)
05.02.2007
Poena
304
Danas sam otkrio da postoji YouTube Mobile pa rekoh da odem da vidim. Povezao sam se preko WiFi-ja na net posto sam kapirao da je preskupo da se gledaju filmovi preko Telenorove mreze, medjutim kada kliknem na neki film on mi otvori RealPlayer, koji se onda automatski poveze na Telenorovu mrezu. Otisao sam u podesavanja na RealPlayeru ali tamo uopste nema opcije da se povezuje preko WiFi-ja.

Je l' zna neko kako da ga nateram da mi filmovi idu preko W-Fi-ja a ne preko GPRS/3G-a?

Inace, koristim Nokiju E61.

Ne znam kako je na Nokii, ali na POcketPC-u je dovoljno izabrati neku brzinu koja je veca od brzine 3G tako da onda koristi lokalnu mrezu. Dakle, probaj sa najbrzim podesavanjem koje imas u opcijama.

Kod mene RealPlayer se povezuje preko wifi-a ali nece da skine nijedan video :(
Napravio sam wifi konekciju koja se pojavila u spisku u RealPlayeru i kada izaberem video klip sa m.youtube.com Realplayer se zakaci na net ali posle izvesnog vremena napise server tmeout.

Edit:
Malo sam googlao o ovom problmu i izgleda da treba podesiti firewall tako da se otvore UDP portovi 6970 - 32000. Ja nazalost koristim AdHoc vezu do racunara koji je na netu i koristim windows firewall koji nemogu da podesim da otvori ovaj sigment portova.

Poslednja izmena:
Vrh Dno