Šta je novo?

Realms Of Arcania II: Star Trail... dobra istorija

Darko

Čuven
Učlanjen(a)
29.12.2001
Poena
679
Da li se iko seca obe fenomenalne igre koju ja vec skoro deceniju igram i nikako da zavrsim ;) ?

auh... star trail... to sam igrao kada sam dobio svoj prvi PC, tamo negde tokom '96. i preshao sam je do sada jedno 10-ak puta :) igra je radjena u das shwarze auge (tako nekako) sistemu pravila koji je u nekim elementima neuporedivo bolji od AD&D (osecja se neki evropski shmek u celoj toj stvari)

realms of arkania trilogija se sastoji iz naslova blade of destiny, star trail i shadows over riva... pricha u svim delovima je majstorski ispripovedana i ovaj serijal se preporuchuje mladjem narashtaju rpg ljubitelja, ako ni zbog chega drugog onda eto samo zato da bi videli kako su npr. icewind dale i neverwinter nights gluposti u sushtini ;) (pod uslovom da je mladji narashtaj otporan na grafiku koja je bila ruzhna i za ono vreme)

josh jedna svetla tachka realms of arkania igara su jednostavno predivne midi melodije (osim u sluchaju trecjeg dela gde su vecj bile prisutne prave kompozicije, nishta manjeg "kompozitorskog" kvaliteta)

jedan od najboljih serijala/naslova za pc ikada!

Ja se sećam te igre, završio sam prvi i drugi deo, a treći stigao do 90 i nešto % i tu stao zbog buga u igri. Inače, što se drugog dela tiče, i tu ima bug u delu u močvari kada treba da nađeš neku biljku. Znam da sam morao da editujem savegame da bi "našao" taj predmet.
BTW jel ima neko možda prvi deo da mi pošalje na mail?

imam ja, ali 4 MB je kanda malko previshe za mail... :)

Znate; ja nisam ni video a kamo igrao prvi i treci deo, ali drugi mi je strasno prirastao za srce... Zao mi je samo sto postoji nekolicina bagova koji mi dok nisam zavrsio igru nisu smetali... Ne secam se baga u mocvari? Heather plant se lako nalazi. Problem na koji sam ja naisao je fora da se pod obavezno mora otici u Lowangen da bi se igra koliko-toliko nastavila... :(
Nego, ako neko ima 1 i 3 deo, nek javi... Pozdrav!

Imam ja 3 deo, ali nemam prva dva. A vidim da nas ima trojica da svaki ima po jedan deo, pa da se dogovorimo oko kompilacije :)

Mogli bi; hajde bacite mi svoje emailove na PM, pa da se dogovorimo sta i kako...

Vrh Dno